Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslike Aksiyon RPG Deathbound PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Tate Multimedia ve geliştirici Trialforge Studio, Soulslike aksiyon RPG oyunu Deathbound'un 2024'te Steam üzerinden PC için çıkacağını duyurdu.
 
Ek olarak oyunun tanıtım videosu da yayınlandı. Videonun ilk saniyelerinde ölü bir adam üzerinden karakterimize ışın geldiğini görmekteyiz. Daha sonraki bölümlerde ise aksiyon sahneleri yansıtılmakta. Düşmanla savaşırken yapılan hareketler de gösterilmekte. Videonun son sahnelerine doğru ise de bölüm sonu canavarlarıyla yapılan mücadeleler yer almakta. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Teknoloji kalıntılarından oluşan bir ortaçağ dünyasında bir haçlı seferine çıkın. Fanatik inancın ve doğal olmayan bilimin, çökmekte olan bir toplumun gölgelerinde çatıştığı yer. Ölüm Kilisesi, büyük Akratya şehrinin kapılarında duruyor.
 
Sancakları kaldırdı, ellerinde erdemli çelik. Yaşam Kültü'nü ortadan kaldırmaya yönelik kutsal fetihleri ??başlamak üzere... bunların arasında sen de varsın. Siz hiç kimsesiniz, ancak herkessiniz, Ebedi Yaşam arayışındaki umutsuz deneylerin sonuçlarısınız. Kilisenin gözünde günah ve sapkınlığın simgesi. Diğerlerine, acımasız deneylerinin doğrulanması. İyinin ve kötünün olmadığı, sadece gerekçelerin olduğu bir dünyadasınız.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Soulslike Aksiyon RPG Deathbound
RPG Touhou Dungeon Maker: The Labyrinth of Heart PC için Duyuruldu Asus Rog Ally, Steam Deck ve Nintendo Switch! Oyuncular için En Mantıklısı Hangisi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız