Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Sinemada Kurduğu Spider-Man Evreninin Artık Resmi Bir İsmi Var

 
Disney'in X-Men ve Fantastic Four haklarını satın almasından sonra Spider-Man hariç tüm karakterlere sahip olmuştu. Geçtiğimiz yıl Tom Holland'lı Spider-Man serisinin ikinci filmi yayınlandıktan sonra Disney ve Sony arasında bir anlaşmazlık oldu ve seri kısa süreliğine iptal edilmişti.
 
Sonrasında ise tekrar anlaşıldı ve Tom Holland'lı Spider-Man'in hem Sony tarafında hem de Disney tarafında gösterileceği açıklandı. Bu süreçte de Sony, kendi Spider-Man evrenini yaratmak istedi. Başlangıçta herkes bu evrene Spider-Man evreni diyordu, ancak artık Sony bu evrene resmi bir isim verdi: "Sony Pictures Universe of Marvel Characters". Spider-Man ismini kullanmayıp direkt Marvel demiş olmaları, evreni daha da büyütmek istediklerini belli etmiş oluyor.
 
Sony'de sadece Spider-Man'in haklarını değil, Spider-Man evrenindeki çoğu karakterin de haklarını elinde tutuyor. Bu yüzden de kendi Spider-Man evrenini kurması çok kolay. Şu an için Sony'nin bu evren için yaptığı filmler arasında Spider-Verse'ün devam filmi, Venom 2, Morbius, Madame Web ve Kraven bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel sony spiderman spiderman evreni sony filmleri Spider-Verse'ün devam filmi Venom 2 Morbius Madame Web Kraken
LeBron James'in Başrolünde Olduğu Space Jam Filminin Logosu ve İsmi Paylaşıldı John Wick 4 Ertelenebilir

cerrjahn

1.5.2020 13:06:17

0
Selam , son belirtiğiniz karakter ismi "Kraken" değil de "Kraven", hatta "Kraven The Hunter" olmalı sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız