Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony ve Kojima Productions Yeni Casusluk Oyunu Physint'i Duyurdu

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions yeni nesil aksiyon casusluk oyunu Physint'i duyurdu. Oyunun geliştirilmesi Death Stranding 2: On the Beach üzerindeki çalışmalar tamamlandıktan sonra başlayacak. Ayrıca oyunun hangi platformlara çıkış yapacağı şu an için açıklanmadı.
 
Yeni casusluk oyununun geliştirilmesi Death Stranding 2'den sonra başlayacak 
 
 
 
Kojima Productions'ın kurucusu Hideo Kojima bugünkü State of Play sunumu sırasında yeni oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:
 
"Bu projemiz yeni ve orijinal bir IP olacak. Yeni nesil bir aksiyon casusluk deneyimini sizlere sunacak. Hazırlıklar şu anda devam ediyor ancak oyunun tam geliştirme süreci Death Stranding 2'den sonra başlayacak. Casusluk türü ile beraber neredeyse 30 yıldır birlikte olduğumuz Sony ile beraber büyük işler ortaya çıkardık. Sony sadece oyun alanında değil aynı zamanda müzik ve film alanında da çeşitli işler yapıyor. Dolayısıyla bu oldukça güçlü bir iş birliği olacak."
 
Bu açıklamalar aşağıda bulacağınız ve izleyeceğiniz video içerisinde yer alıyor. Elbette oyun için detaylar şu anda oldukça sınırlı. İlerleyen süreçte oyun hakkında yeni bilgilerin bizlere sunulmasını bekliyoruz."
 
Söz konusu video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Dragon’s Dogma 2 için Aksiyon Odaklı Fragman Yayınlandı Final Fantasy VII Rebirth State of Play Etkinliği için Tarih Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.2.2024 11:19:27

0
Millet birde PS5 Pro bekliyor bu oyunsuz nesile, Bu nesili bi GTA 6 kurtarır.. Asıl her şeyin oturduğu yeni nesil oyun motorlarının rahat çalıştığı nesil PS6 nesli olacak.. Bu nesil PS4 Pro'nın 60 FPS veren hali gibi sadece...Şuna bak nesilin ortasıa geldik hala Remastered/ Remake ile uğraşıyorlar...

BSC Misafiri

1.2.2024 22:42:16

+1
Şaka maka Ps5'i büyük stüdyolardan yeni bir IP görmeden kapatacaklar sanırım; ulen Sony bu kadar mı acz içerisindesin yeni bir ip yaratmak riskli derken hakikaten bunlar üçüncü parti oyunlara bel bağlamışlar, he canım sizin silik ve fiyasko neslinizi Çinli yapımcıların oyunları kurtarır. Ayrıca ps6'ya çıkacak oyunu şimdiden duyurmakta neyin kafası?

Jer Aders

1.2.2024 19:01:15

0
DS2 2025'te çıkar, bu da 2029 dan önce çıkmaz. Ne gerek vardı bu kadar erken duyurmaya??? Sonraki nesile oyun duyuruyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız