Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Yazılım Hatası Bulanlara Ödül Vereceği Programını Başlattı

 
Sony Interactive Entertainment, HackerOne ile ortaklığını duyurarak yazılım hatası bulma ödül programını başlattı.
 
Sony kısacası PlayStation Network ve PlayStation 4'ü hacklemenizi ve kritik yazılım hatalarını bildirmenizi istiyor. Bunun karşılığında 100 dolardan 50,000 dolara kadar para ödülü verilecek.
 
PlayStation Network yazılım hatalarında düşük önem derecesine 100 dolar, orta önem derecesine 400 dolar, yüksek önem derecesine 1,000 dolar ve kritik önem derecesine 3,000 dolar ödenecek. PlayStation 4 yazılım hatalarında düşük önem derecesine 500 dolar, orta önem derecesine 2,500 dolar, yüksek önem derecesine 10,000 dolar ve kritik önem derecesine 50,000 dolar ödenecek.
 
Daha fazla detay için hackerone.com/playstation

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
PlayStation Store'da Yıl Ortası Fırsatları Henry Cavill Superman'ı Tekrar Oynamayı Umduğunu Söyledi

Kasatka

25.6.2020 12:25:57

+3
Arkadaşlar şu an PS4 sadece 5.05 ve altı cihazlar için kırılabilir durumda ve 5.05 usttu fw isteyen oyunların hiç biri çalışmıyor. Sony bu nesil cihazını iyi korudu. Üstüne bu programı da başlayınca şunu söyleyim ki artık korsan oyun muhabbetlerinin sonuna geldiğimizi söyleyebilirim çünkü örnek The Flow adlı kişi PSN scene grubunun üyesi. Adam bı açık buluyor millet kafasını seyrediyordu lan yayınla gavat vs . Adam bı kahve parası diyor kimse gram yardım etmiyor adam PS4 u brick ettim yeni ps4 Alman yardım eder misiniz diyor kimseden ses yok üstüne Sony dava açıyor ama adam naapti açığını Sony ile paylaşmış 10000 dolarını kapmış bir diğeri ünlü hackerlar da 6 açık bulup 75000 dolarını kapmış. Ne ugrasicaklar bu saatten sonra ne riske girecekler sonye ver al paranı ohh mis gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız