Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, The Last Guardian'a Olan İlgiden Memnun


     Yıllardır geliştirme aşamasında olan The Last Guardian bir türlü son haline ulaşıp çıkışını yapamadı. 2007'den beri yapımda olan oyun için normalde 2011 yılına tarih verilmişti ancak yapım aşaması bir türlü bitemedi. Sony Worldwide Studios America'nın Playstation yazılım geliştirme ekibinin başkanı Scott Rohde'a göre Sony ilgiden memnun. IGN'e konuşan Rohde,
 
     "Bize %100 inanabilirsiniz sadece iyi oyunlar yapmak istiyoruz. Ve insanların bu oyuna ilgisini görünce tabii ki oyunu tamamlamak istiyoruz. Ama oyunu iyi yapmak en önemli amacımız. Bir oyunun iyi olduğunu düşünmüyorsak onu çıkartamayız."
 
     Oyunun Playstation 3'e mi yoksa Playstation 4'e mi çıkartılacağı sorusuna yanıt vermeyen Rohde, Worldwide Studios içinde bir grubun yapıma devam ettiğini ve insanların oyuna hala ilgi duymasının bir onur olduğunu söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure scee ps3
Yeni Bir Forza Oyunu İçin Konsept Çalışmaları Ortaya Çıktı BAFTA Ödüllerinde The Last of Us Ödüle Boğuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

13.3.2014 13:24:17

0
Bu oyun ya sadece PS3'e ya da PS3-4'e birlikte gelmeli yoksa PS3 sahiplerine çok ayıp olacak. 2008'de PS3 alma sebeplerim MGS4, GT5 ve bu oyundu.

EnigmaEW

13.3.2014 02:45:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal I Am Alive gibi büyük beklentilerle,hatta büyüğü geçtim adam gibi oyun olsun diye bekleyipte bize rezil bir oyun sunmazsınız umarım.
I am alive Güzel oyundu aslında ama kısaydı. ! mermiyle 3 düşmanı idare etme yada tırmanırken sınırlı stami olması farklı ve oynanışı zorlaştıran hoş yeniliklerdi. Oyun tam uzunluğuna kavuşamamış olabilir ama rezil kelimesi çok ağır oluyor.

KauFmaNXIII

13.3.2014 01:44:17

+1
Zamanında PS3ü alma sebeplerimden biri olan oyun.Çıktı çıkacak derken yeni nesile gelirse kafayı yerim gerçekten.

kımyasal

12.3.2014 23:59:28

-4
I Am Alive gibi büyük beklentilerle,hatta büyüğü geçtim adam gibi oyun olsun diye bekleyipte bize rezil bir oyun sunmazsınız umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız