Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Spider-Man Evreninde Bulunan "Silk" Karakteri İçin Dizi Geliştiriyor

 
Bildiğiniz üzere Marvel'ın en popüler kahramanlarından biri olan Spider-Man'in film ve dizi hakları diğer karakterlerin aksine Disney'de değil, Sony'de. Sony'de hatta genel olarak Spider-Man evrenindeki karakterler bulunuyor ve Sony'nin Spider-Man için bir evren yarattığını biliyoruz. 
 
Bu evrene ait yapımların yenileri de her geçen gün duyuruluyor. Son duyurulan yapım ise Spider-Man'in dostlarından biri olan Silk karakteri için yapılan bir dizi. Açıklamaya göre dizinin baş yapımcılığını daha önce Spider-Man: Into The Spider-Verse'te çalışan Phil Lord ve Chris Miller üstlenecek. Lauren Moon ise dizinin senaristliğini yapacak. Şu an için daha fazla ilgi ne yazık ki yok.
 
Silk, ilk kez The Amazing Spider-Man # 1'de görünen Koreli bir kahraman. Karakterin yaratıcıları Dan Slott ve Humberto Ramos.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi silk spider-man evreni silk dizisi spider-man sony konusu yapımcılar senarist oyuncular ne zaman silk kimdir silk marvel
Super Mario Bros. 35. Yıl Dönümü Sunumundaki Tüm Duyurular Mark Millar'ın Nemesis Çizgi Roman Serisi Sinemaya Uyarlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız