Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Shenmue 3'e Hem Maddi Hem de Gelişim Açısından Destek Veriyor


    Oyun dünyasında daha önce hiç E3 konferansında bir Kickstarter'ın başlatıldığını görmemiştik. Sony'nin konferansı sırasında sahne alan Yu Suzuki, Shenmue 3'ün Kickstarter kampanyasını başlatmış ve bu hamle biraz ilginç gelmişti. Sony yetkilileri konuyla ilgili aydınlatıcı bir açıklama yaptılar.
 
    E3'te yapılan yeni açıklamalara göre Sony, zaten Yu Suzuki ve ekibine hem maddi, hem de oyunu geliştirme anlamında yardımda bulunuyormuş. Başlatılan Kickstarter kampanyası oyuna olan ilgiyi ölçmek amaçlıymış. 8 saatte 2 milyon dolar toplayan Shenmue 3'e olan ilgiyi bu durum açıklıyor olsa gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Dota 2 Reborn'la Beraber Oyuna Birçok Yeni Mod Ekleniyor Sony'nin PS Vita İçin Geliştirdiği Büyük Bir Oyun Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chirrut Imwe

17.6.2015 08:02:53

-2
Cehenneme kadar yolu var. Ins parayi harcarlar ve kaynk sikintisindan oyunu bitiremezler. Bu oyunu sadece eski oyuncular biliyor. Yeni nesil oyuncularla tek platformda satmaz. En akilsiz use bulasti yapimci. Ins biseyler ters gider ve oyun cikamaz.

There goes your life

17.6.2015 04:46:20

0
final fantasy ve shenmue'yi exclusive yapmanın mantığı yok zaten o oyunların kullanıcı tabanı konsol kullanıyor pcde ek gelir kaynağı bir nevi

BSC Misafiri

17.6.2015 04:12:29

+1
Zahid asyalılardan ziyade avrupa da ve amerika da artı türkiyede 2000 li yıllarım başında kendinden çok söz ettirmiş bir oyun. Döneminde eşi benzeri yoktu. Sonynin kendisi bile bir ara bu oyuna rakip çıkarmaya çalıştı. Günümüz oyunlarının çoğu gelişimini shenmue'ye borçludur. Fan kitlesi şu an 28-33 yaşları arasındakilerden olusuyor diyebiliriz.

BSC Misafiri

17.6.2015 04:10:53

-1
Arkadaslar olayda orada zaten. Sony oyuna hem cok fazla olmayan miktarda yardim edip hem teknik destek verip hemde konsol'a ozel kalmasini ayni zamanda yapimcinin daha fazla kar etmesi icinde PC platformunda olmasini istiyor. Yani oyun konsollar icin PS4 sistemine ozel kaliyor ama ayni zamanda yapimci oyunu PC platformunada cikarttigi icin daha fazla para kazaniyor. Ayni sey Final Fantasy 7 icin gecerli. Oyun PS4 ve PC olarak gelecegi ustu kapali sekilde belirtildi. Yani bu durum PC oyuncularina yararken, Sony oyuncularina ve Sony Playstation pazarina olumlu etki ederken ayni zamanda tum bunlarin disinda Microsoft Xbox markasinin pazarini yavaslatip satislarina olumsuz etki sagliyor. Microsoft ise Xbox markasina daha fazla oyun getirmek durumunda kaliyor. Yani aslinda bu politika herkes'e birsekilde yariyor ama tabi kaymagi Sony ve oyun yapimcisi yerken bircok Xbox sahibi PS4 satin aliyor ya da satin alma plani yapiyor. Isin ozu, mantigi, otesi, berisi, gerisi hicbir art niyet olmadan malesef bu sekilde devam ediyor.

beşiktaşk07bjk

17.6.2015 04:06:18

0
iki firma düşünün, birincisi multiplatform bir oyunu para basarak kendi konsoluna exclusive yapar, diğeri çok kolay özel oyunu yapabileceği iki oyunu ( grim fandango, shenmue) sırf yapımcısına katkı sağlamak için buna girişmez ve her platformda insanlara ulaşmasına vesile olur. gelde bu ikinci firmayı sevme şimdi

2K

17.6.2015 02:39:02

0
Sony'in bu politikasını seviyorum Grim Fandango içine ön ayak oldular ama PC için bir sınır getirmiyorlar.

# Ace #

17.6.2015 02:30:03

0
Güzel haber zaten öyle 2 milyon dolar ile ortaya grafiksel en azından düzgün bir oyun getirmek sıkıntı yaratırdı. Para toplamada 10 milyon doları bitiş anına kadar ulaşır. Üstüne Sony destek verdiğine göre artık rahat bir şekilde oyunun çıkışını beklemek kaldı.

MytHnfr

17.6.2015 02:13:49

0
Sony biraz tribüne oynuyor ama neden exclusive olmadığına anlam veremedim. Benim için sıkıntı değil gerçi herkesin oynamasından yanayım.

esmerbuyucu

17.6.2015 02:02:00

-6
Tamamen exclusive yapmaya paraları yetmemiş olsa gerek.

[__Zahid__]

17.6.2015 01:58:52

-5
oyunla ilgili resim görmesem bukadar ilgi gördüğüne göre zombili survival mmo falan derdim heralde cidden ne bu oyun çözemedimde. asyalı arkadaşların beğendiği bişey olsa gerek.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız