Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Knack, PS4'teki Crash Bandicoot Olacak

Knack görsel olarak oldukça iyi görünüyor diyebiliriz
 
     Sony'nin Playstation 4 ile birlikte duyurduğu Knack adlı oyun oldukça büyük ilgi görmüştü. Mark Cerny tarafından tasarlanan ve Sony Japan Studio tarafından geliştirilen oyun hakkında Sony’nin Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida bir açıklama yaptı. Yoshida, Sony'nin PS4'te her zaman FPS ve fotoğraf kalitesinde gerçekçi aksiyon-macera oyunları görmekten nefret ettiğini belirterek şu sözleri söyledi. 
    
     "Evet, niyetimiz ilk baştan itibaren buydu. Mark'ın fikri "PS4'te Crash Bandicoot'a ne dersin?" şeklindeydi. Knack'in konseptini önerdiğimizde "PS4'ün bütün oyunlarının FPS ve photo realistik görseller sunan oyunlar, çok yüksek bütçeli oyunlar olması" fikrinden nefret ettik. Bu tür oyunları seven insanlar olduğunu biliyoruz, ama bu tür oyunlar sadece çocukların eğlendiği yapımlar değildir"
 
    Sanırım Playstation 1 ve 2 dönemindeki oyuncuların hemen hemen hepsi FPS ve inanılmaz gerçekçilikleri yüzünden bu konsolları sevmediler. Önemli olanın oyun çeşitliliği olması PS4'ü bizce de daha çekici bir konsol yapacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Knack PS4 Platform Aksiyon Playstation 4 Sony Japan Studio
Ubisoft'tan Far Cry 3: Blood Dragon Açıklaması Monster Hunter 4'te İki Yeni Canavar Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tuomir

12.4.2016 00:42:50

0
Crasha ne dersin demismis öteki de neden olmasin demismis. Oğlum öyleyse hazır yapılmışi varken neden boyle sinir bozucu bir ana karater ortaya cikarttiniz ki geçen 20tlye düştü oyun sırf ana karakterin tipi yüzünden almadım oyunu

skullomania

10.4.2013 18:26:17

0
adamlar şimdiden gardlarını düşürmüşler.grafik yeterliliği konusunda kamuoyunun beklentilerini sürekli aşağı çekiyorlar.sanki bi yerde geri dönüşü olmayan bi hata yapmışlar gibi..bilemiyorum....

BSC Misafiri

10.4.2013 17:55:38

0
gecne hafta baska bir oyuna da cikmadigi halde casual bu denmisti nasil arkdaslarsiniz siz ki daha cikmamis oyun hakkinda crashin yerini tutamazam demeler. Medyum mu var aranizda nedir yani bu olayin ic yuzu. Ciksin bir neymis ne degilmsi gorelim o zaman söyleyin bunlari.

Bowser Zeki

10.4.2013 16:38:52

0
Crash in yerini asla tutamaz. Ama güzel olcağı kesin oyunun. :)

BSC Misafiri

10.4.2013 15:32:28

0
Knack geçekten çok eğlenceli oyuna benziyor ama ben bir Ratchet & Clank yeğelerdim. Şöyle pixar animasyonu kalitesinde bizim ekip, ne iyi olurdu. Ama yeni IP lere açık olmak lazım tabii, Knack'de güzel olacaktır. PS4 müthiş olacak, çıkacağı günü iple çekiyorum.

Reul

10.4.2013 10:22:06

0
sony başlangıcını güzel yaptı ps4de oyun çeşitliliği olucak sadece fps aksiyon vs olmucak her taraftan olucak ve bu sonyi benim için 1 adım öne geçiricek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knack
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız