Sony: Knack, PS4'teki Crash Bandicoot Olacak

Alkan Adakaner

Knack görsel olarak oldukça iyi görünüyor diyebiliriz

 
     Sony'nin Playstation 4 ile birlikte duyurduğu Knack adlı oyun oldukça büyük ilgi görmüştü. Mark Cerny tarafından tasarlanan ve Sony Japan Studio tarafından geliştirilen oyun hakkında Sony’nin Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida bir açıklama yaptı. Yoshida, Sony'nin PS4'te her zaman FPS ve fotoğraf kalitesinde gerçekçi aksiyon-macera oyunları görmekten nefret ettiğini belirterek şu sözleri söyledi. 
    
     "Evet, niyetimiz ilk baştan itibaren buydu. Mark'ın fikri "PS4'te Crash Bandicoot'a ne dersin?" şeklindeydi. Knack'in konseptini önerdiğimizde "PS4'ün bütün oyunlarının FPS ve photo realistik görseller sunan oyunlar, çok yüksek bütçeli oyunlar olması" fikrinden nefret ettik. Bu tür oyunları seven insanlar olduğunu biliyoruz, ama bu tür oyunlar sadece çocukların eğlendiği yapımlar değildir"
 
    Sanırım Playstation 1 ve 2 dönemindeki oyuncuların hemen hemen hepsi FPS ve inanılmaz gerçekçilikleri yüzünden bu konsolları sevmediler. Önemli olanın oyun çeşitliliği olması PS4'ü bizce de daha çekici bir konsol yapacaktır.