Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Interactive Entertainment'ın Yeni Başkan ve CEO'su Jim Ryan

 
Sony Interactive Entertainment başkan vekili Jim Ryan 1 Nisan 2019 tarihi itibarıyla şirketin başkan ve CEO'su olacak.

Şu anda Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su olan John (Tsuyoshi) Kodera ise Jim Ryan'ın rolünü alacak ve kendini "yenilikçi kullanıcı deneyimlerini ve ağ alanını daha da geliştirmeye" odaklayacak.
 
Jim Ryan ayrıca Sony Interactive Entertainment'ın Japonya merkezli tüzel kişiliği Sony Interactive Entertainment Inc.'in temsilci direktörlüğünü ve başkanlığını da üstlenecek. John Kodera da temsilci direktör ve başkan vekili olacak. Jim Ryan doğrudan Sony Corporation başkanı Kenichiro Yoshida'ya rapor verecek.
 
Jim Ryan ilk olarak 1994 yılında Sony Interactive Entertainment Avrupa'ya katıldı ve o zamandan bu yana şirket içinde birçok üst düzey pozisyonda yer aldı. 2011 yılında Sony Interactive Entertainment Avrupa başkanlığına atandı ve 100'den fazla ülkede PlayStation işlerini yönetti. Nisan 2016'dan Ocak 2018'e kadar Sony Interactive Entertainment'ın global satış ve pazarlama müdürü olarak görev yaptı ve Ocak 2018'de şirketin başkan yardımcılığına getirildi ve PlayStation işlerinin geliştirilmesinde John Kodera'yı destekledi. 1 Nisan 2019 tarihi itibarıyla da şirketin başkan ve CEO'su olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Jump Force Çıkış Fragmanı Starbreeze System Shock 3'ün Yayıncılık Haklarını OtherSide Entertainment'a Geri Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2019 13:41:04

0
Neyin ne olduğunun farkında olduğumdan , böylesi şeyleri duymak beni üzüyor ve haksızlığa gelemiyorum sadece , benim tahmin yürüttüğünüzlerle alakam yok.Özgür Kirazcı karşılıksız, beklentisiz çok güzel şeylerin başlamasını sağladı fakat bu şeyler Özgür Kirazcı görevden ayrılınca sona ermedi aynı şekilde Mustafa Yiğit zamanında da devam etti, bunlar gerçek.Nasıl gerçek(Uncarted serisi Tr Dublaj oldu,God of war ve Detroit gibi heyecanla beklenen yapımlara yerelleştirme yapıldı,Oyunları uygun sattıklarının kanıtı ucuz oyun satıyor diye ceza yedi, v.b.).Uncharted 1 ve 2 Tamamen Türkçe olmasaydı kimse çıkıp neden yerelleştirme yapmadınız demezdi çünkü eskiden çıkmış yapımlardı ama yinede yaptılar bende aldım yine baştan oynadım dahada keyifli olarak.Horizonu neden yerelleştirme yapamadıklarını açıkladılar, bunda ben yalan birşey göremedim gayet olabilir birşey ama bu oyunda bende hayal kırıklığına uğradım buna rağmen yapmalılardı.Spiderman e gelince farkındaysan Marvels Spiderman olarak geçiyor ve dediklerine göre bu oyuna yerelleştirmeye Marvel inatla izin vermemiş yani şöyle düşünürsen mevkilerdeki hiçkimse olmayan birşey için bir firmanın ismini vermez.Bu olayı şöylede düşünebilirsin Grand Theft Auto nun satışları ülkemizde makul seviyelerde ve birçok ülkede de satışları çok iyi , fakat oyuncuların seslerini duyurarak çok istemelerine karşın ülkemizde dahil belli bir sayıdaki dillerin üzerine çıkmıyor Rockstar.Neden burayı alıntı yaptım, beni olmadığın biri gibi görmenden, bende senin gibi oyun oynamayı seven biriyim ve oyun alma sayımızın düştüğünden doğru yerlerde bulunmamız( doğru yer derken, PC den oyun alsak kimse bizi görmüyor hiçbir bize özel içerik yok, Xbox desen ancak servis derdinde zaten microsofttan tanıyoruz yapılarını,Playstatıon hem özel oyun bakımından hemde yerelleştirme, içeriklere anında ulaşabilmemiz, Türkçe verilen destek bölümleri ve uygun fiyatlı oyunlara ulaşmamızı sağladıkları bakımından(Rekabet kurulunun vermiş olduğu kararlardan dolayı son zamanlarda yapacakları kısıtlandı ve birçok yerde yavaş yavaş bu seviyelere geliyor zaten birçok büyük oyunun fiyatları yükseltildi) en iyi tercih) kanaatindeyim vede senin yorumlarını hep mantıklı bularak, beğerek okumuşumdur, böyle düşünüyor olman beni biraz üzdü.Şuan en mantıklısı görünene bakmak lazım Days gone Türkçe geliyor, sonraki büyük oyunlarda gelecektir bu Aral illetinin etkilerinden kurtulmak içinde manevi destekde şart , bilinçli tüketici olmakda....
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Mustafa Yiğit sen misin? Mustafa Yiğit sayesinde oyunları Türkçe oynuyormuşüz. Türkçe oyun oynuyorsak bunu başlatan Özgür Kirazcı dır. O adam risk alıp bu işi başlattı. Sonra Mustafa Yiğit denilen herif başa geçti, istemeye istemeye bu işi devam ettirdi. Mustafa Yiğit e kalsa hiç bir oyuna yerellestirme yapılmaz. Horizon Zero Dawn ve Spider Man deki yalanlarını biliyoruz. Özgür Kirazcı öyle değildi işte adam para etsin etmesin her exclusive oyuna alt yazı getirdi. O yüzden Mustafa Yiğit , Özgür Kirazcı nın kesip attığı tırnak olamadı.

BSC Misafiri

14.2.2019 13:41:01

0
No Polish No Buy diyen oyuncu topluluğu kadar bilinçli bir tüketici olmadığımız sürece şu şunu yapmış, bu bunu yapmış dan öteye gidemeyiz.bana sen şusun, sen busun diyorsunuzda bende sizler gibi oyuncuyum ve oyunları sevdiğim için ne doğruysa bana kim 1 adım gelmişse öyle hareket ediyorum.Olan şeyleri söylemekle şu bu olunmamalı....

thanatos13

14.2.2019 12:03:36

0
hocam selam sanırım müdür beyin arkadaşısınız, öncelikle kendisine selamımızı iletin acaba ps plus'a ne zaman zam geliyormuş bir sorabilir misiniz?

İdrak İstimlak

14.2.2019 06:45:20

+1
Aynı şeyleri bu hesabından yazdığı yetmediği gibi BSC Misafiri altından da yazdı bu üye. Ciddi bir sıkıntısı var bu arkadaşın ama hırsının sebebini hala anlayabilmiş değilim...

Guest-E87629FD5

14.2.2019 01:14:52

+1
Adam milyon kez aynı şeyleri yazdı, milyon kez yuhhh sana, nicki Mutlak Kırık Plak olarak değiştir sen.

BSC Misafiri

13.2.2019 10:14:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Dark Poison- Bilgin eksik ve bilgisizce konusuyorsun.Ozgur Kirazci bu ulke oyuncusuna onem verip oyunlarda turkce dublaj ulkeye uygun kutulu fiyat donanimda da uygun fiyatlandirma politikalari gutmus yegane kisidir.Adini andigin sahis pahali oyun kime gore neye gore pahali diyecek kadar kendinden ve cevreden bi haber Ozgur Kirazcinin mirasini yemis bir kisidir.
Doğru söylüyorsun Playstatıon şuanki yürütmüş palikalarının başlangıcı ps3 dönemiydi ama Mustafa Yiğit başa geldikten sonrada bu devam etti.Bir iki kelime üzerinden de bu kadar yürümek, bu insanların 9 doğru yapmışsa bir anda bir yanlış kelime ile bu yapılan doğrular hiçe sayılmamalı, bana da bu yanlış...Herkes zor bir dönemden geçer o zamanlar da onların zor dönemleriydi çünkü bir yanda ucuz oyun satıyor diye soruşturmaları, diğer yanda oyuncular yani psikolojik bir ortam.Böylesi zor durumlarda bir insanın diğer bir insanla hararetli bir şekilde tartışırken bir anlık hareketlerle istemeyeceği şeyler yapabilmesi gibi.Fiziksel olarak bir karşılığı olmayan bu cümlenin bu kadar büyütülmesi, bu insanların onca yaptıklarına karşın doğru olmayan bir durum.Oyun haberlerinde çok görüyoruz oyunla ilgili alanlarda üst görevlerde çalışanlar twitter yada başka bir yere birşeyler yazıyor, sonrada geri kaldırıyor, bu kadar büyümüyor firmaya yıkılmıyor çünkü şahısın söylediği anlık bişey ama bizdede sözüm sana değil bunu fırsat bilen niyeti iyi olmayan oyuncular bunu sakız gibi çiğniyor, tepki de olsa yerinde kararında olmalı bence...

Guest-2A7D0E41D

13.2.2019 03:40:05

0
Onu bunu birakinda bir sonraki nesilde Sony nasil ezip gecicek bu Microsoft'u ögle bögle degil cerez gibi yiycek kitir kitir...

-Dark Poison-

12.2.2019 18:47:33

+1
Bilgin eksik ve bilgisizce konusuyorsun.Ozgur Kirazci bu ulke oyuncusuna onem verip oyunlarda turkce dublaj ulkeye uygun kutulu fiyat donanimda da uygun fiyatlandirma politikalari gutmus yegane kisidir.Adini andigin sahis pahali oyun kime gore neye gore pahali diyecek kadar kendinden ve cevreden bi haber Ozgur Kirazcinin mirasini yemis bir kisidir.

skullomania

12.2.2019 18:29:33

0
PSN Plus a zam yolda

BSC Misafiri

12.2.2019 18:24:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Mustafa Yiğit sen misin? Mustafa Yiğit sayesinde oyunları Türkçe oynuyormuşüz. Türkçe oyun oynuyorsak bunu başlatan Özgür Kirazcı dır. O adam risk alıp bu işi başlattı. Sonra Mustafa Yiğit denilen herif başa geçti, istemeye istemeye bu işi devam ettirdi. Mustafa Yiğit e kalsa hiç bir oyuna yerellestirme yapılmaz. Horizon Zero Dawn ve Spider Man deki yalanlarını biliyoruz. Özgür Kirazcı öyle değildi işte adam para etsin etmesin her exclusive oyuna alt yazı getirdi. O yüzden Mustafa Yiğit , Özgür Kirazcı nın kesip attığı tırnak olamadı.
Mustafa Yiğit'ten gram haz etmem ama fiyatlandırma yüzünden ceza yediğini, bu fiyatların ARAL yüzünden bu raddeye geldiği ıspatlandı tartışıldı kapatıldı gibi bir şey... Dijitalden Steame kadar ARAL'ın müdahalesi var.

thanatos13

12.2.2019 17:55:43

0
sony türkiye ye bi el atarsın umarım reyiz

Psxx

12.2.2019 17:32:04

+1
Türkiye de sony nin garanti servisleri çok sorun çıkartıyorlar buna da bir el atsa iyi olur rakibi microsoft ufak bir donma sorunu var diye xbox one x in garanti den yenisini verdiler sony ise traktör gibi ses çıkartan ps4 pro yu bu böyle çalışıyor birşey yapamayız diye ilgilenmediler

Persona_Non_Grata

12.2.2019 16:39:48

+1
Mustafa Yiğit sen misin? Mustafa Yiğit sayesinde oyunları Türkçe oynuyormuşüz. Türkçe oyun oynuyorsak bunu başlatan Özgür Kirazcı dır. O adam risk alıp bu işi başlattı. Sonra Mustafa Yiğit denilen herif başa geçti, istemeye istemeye bu işi devam ettirdi. Mustafa Yiğit e kalsa hiç bir oyuna yerellestirme yapılmaz. Horizon Zero Dawn ve Spider Man deki yalanlarını biliyoruz. Özgür Kirazcı öyle değildi işte adam para etsin etmesin her exclusive oyuna alt yazı getirdi. O yüzden Mustafa Yiğit , Özgür Kirazcı nın kesip attığı tırnak olamadı.

BSC Misafiri

12.2.2019 15:41:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aga ilk işin şu TR PSN'e el atmak olsun. Kov şu herifi hepimiz kurtulak..
Biz oyuncular için kim iyi şeyler yapıp, emek sarf ediyorsa, yanında durmamız gerekirken karşısında duruyoruz.O dediğin insan bizler için bir emek harcadığı için ucuz oyun satıyor diye ceza yedi, bizler için uğraşmasaydı böyle bir duruma düşmezdi.Şimdi bir bir görüyorsun RE2 Remake örneğinde olduğu gibi.Yanlış yerler yerine doğru yerlere tepki gösterilirse bu durumdan çıkılır, aksi takdirde her yer aynı kaderi paylaşacak.Sinan Akkol beyin bir yazısı bu durumu çok güzel yansıtıyordu.O herif dediğin insan kolay kolay bir daha gelmez, oyun oynamayı seviyor ben oyuncuyum diyorsan değer vermen gerekenlerden biri.Herkes şu bu demişte benim için önemli olan ülkemin sınırları içerisinde olan Mustafa Yiğit bey, onun sayesinde oyunları kendi dilimizde oynayabildik, oyunları uygun fiyatlara alabildik, ülkemize özel içeriklere kavuşabildik.O nedenleki Aral game in ben o fiyatlara oyun satarsam zarar ederim, sony bayiliklerine ucuz oyun sattıyor , pazarı bozuyor ,gerekçesiyle Rekabet kurulu na ceza kestirmiştir ve fiyatlarının yeniden düzenlenmesi zorunlu kılınmıştır, yinede ellerinde ne geliyorsa yapıyorlar yani bu adamlar daha ne yapacak.Yanlarında duracağımıza böyle karşılarında durarak ellerini kollarını daha da çok bağlıyoruz...Eminimdirki bu insanların değerini bilen çok oyuncu vardır, benim istediğim yanlış yargılara varmayalım...

Thejoker58906

12.2.2019 15:02:41

0
Anladım hocam teşekkürler

Guest-AEF248198

12.2.2019 15:00:03

+1
Kaliteli exc oyun sayısının azlığıyla yeni nesilde işleri zor, üstelik Access-Gamepass gibi servisleri de yok. Bu nesilde rakipsizlikten bu kadar çok sattılar ama artık yeni gelecek konsollarda kıran kırana rekabet olacak şimdiden belli. O yüzden bu nesilde olan rahatlık olmayacak, o günler de geldiğinde bize dayattıkları 489 tl gibi oyun fiyatlarını gösterip rakibi kimse onu tercih etmeye devam edeceğim. Bazıları da bu yorumlarımdan rahatsız oluyorlar tabi gidip maden suyu içsinler hazımsızlığa iyi gelir.

Guest-2C5CD639E

12.2.2019 14:34:22

0
Hocam bu adam CEO oldu. Yani bütün hepsine bakıyor demek. Shawn Layden Playstation Stüdyolar başkanı. Yani kendi first party stüdyolarına bakıyor. Hepsinin farklı farklı görevi var. O yüzden aklınız karışmasın. Mesela Naughty Dog'a gidiyor Shawn Layden oyunun gidişatına bakıyor neler yapıyorlar diye üstlerine bildiriyor rapor veriyor.

Thejoker58906

12.2.2019 14:26:32

0
Anlayamadım şimdi bu başkan geldi ise shawn a ne oldu hocam o farklı bir pozisyona mı geçti

İdrak İstimlak

12.2.2019 13:24:06

+1
Yeni başkandan sanat eseri niteliğindeki exc oyunlara devam etmesini bekliyoruz ve destekliyoruz.

GoldPunch

12.2.2019 13:14:51

0
Andrew House ve Shawn Layden dışında kimseyi kabul etmiyorum.

veterangamer

12.2.2019 11:58:56

0
Kazu dışında kimseyi tanımam

BSC Misafiri

12.2.2019 11:16:37

+1
Aga ilk işin şu TR PSN'e el atmak olsun. Kov şu herifi hepimiz kurtulak..

Guest-2C5CD639E

12.2.2019 11:11:48

0
Shawn Layden |Worldwide Studios | Sony Interactive Entertainment

Thejoker58906

12.2.2019 11:08:38

0
Shawn da. Başkandiye biliyorum bunların kaç yüz tane başkanı var arkadaş
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız