Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Astro Bot'un Ticari Haklarını Yeniledi: Yeni Bir Oyun Gelebilir

 
 
Sony Interactive Entertainment, 25 Ağustos tarihinde Astro Bot serisinin ticari haklarını yeniledi. Bu hamle üzerine hayranlar yeni oyuna gözlerini çevirdi. Ticari haklarının yenilenmesi elbette tüm hakları elinde tutuyor ve böylece yeni bir oyunun geleceğinin sinyalini veriyor.
 
Astro Bot serisi birçok oyuncu tarafından seviliyor
 
 
 
Astro Bot serisi platform macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. PS5 ile ücretsiz olarak piyasaya sürülen ve ilgi toplayan Astro's Playroom ile beraber seri biraz daha genişleme gösteriyor. Bu oyundan sonra oyuncular yeni bir oyunu beklemeye koyuluyor ve elbette yeni bir oyun gelecekse Astro's Playroom'dan çok daha büyük ölçekte bir yapımın gelmesi isteniyor.
 
Öte yandan ilk Astro Bot oyununun PSVR'daki başarısından sonra Sony bu serinin peşini bırakmayacak gibi görünüyor. Birçok kişi Astro Bot'un hızla PlayStation için yeni bir maskot karakter haline geldiğini düşünüyor. Bu nedenle Astro Bot'un yıldız olduğu başka bir oyunun daha karşımıza çıkması sürpriz olmaz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Press-start oyun geliştirme stüdyo firma sony
Bandai Namco, TGS 2023 Etkinliğinde Gösterilecek Oyunları Paylaştı Call of Duty'e Katılacak Lara Croft'un Karakter Tasarımı Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız