Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony 20'den Fazla DualShock 4 Prototipi Tasarlamış


    DualShock 3'ten DualShock 4'e geçiş, büyük yenilikleri de beraberinde getirdi. Yeni nesil konsolunda PlayStation oyuncularının beğenisini kazanan bir kontrolcüyle karşımıza çıkan Sony ekibi, DualShock 4'ün ortaya çıkışından bahsetti.
 
    Yaptığı açıklamalarda firmanın ürün planlamasından sorumlu ismi Toshimasa Aoki, DualShock 4 için 20'den fazla prototip ürünün tasarlandığını söyledi. Aoki, "Bu işe başlarken aklımızda büyük değişiklik fikirleri vardı. Dolayısıyla karar vermek çok zor oldu. 20'den fazla tasarım vardı ortada. Bazı tasarımlarda hiç tuş yoktu mesela. Dokunmatik ekran sayesinde oynuyordunuz oyunu." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
GoW Yapımcısının Yeni Oyunu Açık Dünyada Geçiyor Yeni Elder Scrolls Online Davetiyeleri Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

die.Rache

20.11.2013 00:54:23

0
Gamepad'i iyice bi kurcaladim,DS3'e göre daha iyi olmus ele oturuyor ama analoglarin dizilis sekilleri cok kötü arkadas..Sol analog keske sol yukarida konumladirilsaymis.. Varsin X360 Gamepad'inden asirdilar desinler sallayin yav onlari,koyun sol analogu yukariya tam ele otursun hele hele FPS oyunlarinda cok rahatlik sagliyor cidden..

GoldPunch

20.11.2013 00:45:14

+1
Henüz deneyemedim ama yorumları okuyunca ortaya güzel bir şey çıktığı belli oluyor. DS3 gerçekten biraz küçüktü ve ele iyi oturmuyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız