Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic the Hedgehog 2 Filminin Hasılatı 375 Milyon Doları Aştı

 
 
Sega tarafından yayınlanan ve aynı isme sahip oyun serisine ve karakterine dayanan Amerikan-Japon ortak yapımı, fantastik bilim kurgu aksiyon macera filmi Sonic the Hedgehog 2'nin hasılatı açıklandı.
 
Sonic the Hedgehog 2 filmi hem SEGA hem de Paramount için büyük bir başarı elde etti. Bu doğrultuda film dünya çapında 375 milyon doları aşan bir kazanç sağladı. Orijinal Sonic the Hedgehog filmi (ilk film) dünya genelinde 306 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bu da devam filminin önceki filmden 55 milyon dolardan fazla kazandığını ortaya koyuyor.
 
Sonic the Hedgehog 2, Amerika Birleşik Devletleri'nde 181 milyon dolar ve dünya çapında 194 milyon dolar kazanç sağladı. 
 
Öte yandan Sonic hayran sitesi Sonic Stadium, filmin toplam küresel kazancının 390 milyon dolara ulaşacağını öne sürüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mynintendonews platform aksiyon macera
Starfield için Yeni Bir Ekran Görüntüsü Sızdırıldı Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Heyecanı 11 Haziran'da Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic The Hedgehog 2 Classic
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız