Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Forces için Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   Sega, geçtiğimiz Nintendo Direct esnasında gösterilen Sonic Forces oynanış görüntülerini paylaştı.
 
   Oyun üç oynanabilir karakter sunacak. Modern Sonic, Klasik Sonic, üçüncüsü henüz açıklanmadı. Bu videoda da Green Hill Zone'da Klasik Sonic oynanışı gösteriliyor.
 
   Sonic Forces 2017 tatil sezonunda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Klasik Sonic oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Forces macera oyun sonic sonic oyunu
Marvel vs. Capcom Infinite | Çıkış Tarihi, Yeni Karakterler, Hikaye Fragmanı Night Trap: 25th Anniversary Edition PS4 ve Xbox One için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

29.4.2017 18:47:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Sağ tarafta gördüğüm daha başarılı. Sonic team'in bütçesini mi kısmışlar ne yapmışlarsa. İki bölüm arasın da gözle görülür bir kalite farkı var. Üstüne Sonic Generations 2011 yılında çıkış yapmış.
Generations fazla göz yoruyor detaylar yüzünden. Bence bu tam olmuş orjinaline daha yakın.

Bowser Zeki

29.4.2017 18:46:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: HayvanMetal Yılların sonic fanıyım grafikler ilk bakışta hoş görünüyordu ama çok basitler yani hiç bir özelleştirme yok ne bileyim etrafı farklı objeler modellemeler ile donat bölümlerin kendine has kişilikleri olsun. Düşman modelleri detaysız tipleri bile seçilmiyor. Yıllardır şu oyun üzerinde mi çalışıyordun eh be Sega. Oyun haklarını sat nintendo'ya sende kurtul bizde. Anlaşıldı ki eski Sonic ruhunu yansıtacak pek kimse kalmamış stüdyon da. Beceremiyorsun bu işleri artık sen. Hele o müzik diye koyduğun şey başlı başına Sonic oyunların küfür. Umarım yanıltır ama pek inanasım gelmiyor.
Videodaki müzik mi? Ben bayıldım!!!

Kennnn

26.4.2017 17:32:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ Daha başarılı bulan var bulmayan var. Kişiden kişiye göre değişiyor.
Öyle düşünmekte serbestsin tabi ki ancak generations'ta daha iyi sanat yönetimi var bu çok açık.

Kennnn

26.4.2017 16:55:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ Bölüm içerisindeki ilerleyiş Forces ta daha güzel duruyor bana göre, nitekim ışıklandırma gibi unsurlarda daha başarılı, bunu yeterli buluyorum. Ayrıca bunlara sanatsal tasarım da eklenince eski oyunların havasını veriyor. Çevre dizaynı olarak Generations daha dolu dolu olabilir; lakin bu oyun o çevreyi baz almıyor, green hill e dahil olan farklı bir yer olduğu belli. Generations ın baz aldığı ise ilk oyun idi, ilerleyiş bunu gösteriyordu oyunda, bu açıdan baz aldığı çevreyi çok daha detaylı bir hale getirmişti. Oynanış olarak ise o kadar başarılı bulmuyordum o bölümü.
Sağ tarafta gördüğüm daha başarılı. Sonic team'in bütçesini mi kısmışlar ne yapmışlarsa. İki bölüm arasın da gözle görülür bir kalite farkı var. Üstüne Sonic Generations 2011 yılında çıkış yapmış.

Dhalsim

26.4.2017 16:23:14

0
O değil de alamadığımız altınları almak için geri dönmeden duramıyorum ki..mutsuz oluyorum

HayvanMetal

26.4.2017 14:36:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ Bu arada bölümü eleştirenlerin bilgisine; bu Klasik Sonic adına yapılmış bir bölüm. Nasıl bir özelleştirme, ya da değişiklik bekliyorsunuz? Oyunda 3 tip oynanış şekli var. Biri bu, diğeri Modern Sonic, bir diğeri de adını bilmediğimiz yepyeni bir karakterin oynanışı.
Özelleştirme dediğin aynı blokları yan yana koyup arkaya iki kum tepeciği yapmakla olmuyor. Bunu eleştiriyorum. 2017 yılındasın ve ekstra tek yaptığın sallanan çimler oynanışın klasik Sonic olup olmamasıyla alakası yok söylediğimin. Ecnebinin environment dediği olay da kaba tabirle 3 obje hazırlayıp onları bölüme serpiştirmişsin bu da insanı rahatsız ediyor. Sen indie bir oyun yapımcısı ya da fan projesi değilsin. Tasarım yapıyorsan bunu geliştireceksin. Sonic Generation'ta yer alan green hill tasarımı daha iyiydi çeşitlilik daha fazlaydı, daha dolu doluydu bu o konu da zayıf. Bunun Green Hill olmadığı söyleniyor onu anlarım da sanatsal tasarım bazın da zayıf görünüyor şu gösterilen. İstersen bir dön bak Generation oyunun da yer alan tasarıma da neden eleştirdiğimi daha iyi anla. Tek bir bölüm ile yargılayamayız tabi ki tüm oyunu ama sen tanıtım amacıyla gösterdiğin bölüm böyle bir izlenim bırakıyor insan da. Niye savunmaya geçiyorsunuz anlaşılacak şey değil.

rambocuk

26.4.2017 10:43:19

0
Sonic Generations da sadece 3 bölümmü var yeni bölümleri açmakmı gerekiyor , öyleyse nasıl açıcaz ?

HayvanMetal

26.4.2017 07:26:31

0
Yılların sonic fanıyım grafikler ilk bakışta hoş görünüyordu ama çok basitler yani hiç bir özelleştirme yok ne bileyim etrafı farklı objeler modellemeler ile donat bölümlerin kendine has kişilikleri olsun. Düşman modelleri detaysız tipleri bile seçilmiyor. Yıllardır şu oyun üzerinde mi çalışıyordun eh be Sega. Oyun haklarını sat nintendo'ya sende kurtul bizde. Anlaşıldı ki eski Sonic ruhunu yansıtacak pek kimse kalmamış stüdyon da. Beceremiyorsun bu işleri artık sen. Hele o müzik diye koyduğun şey başlı başına Sonic oyunların küfür. Umarım yanıltır ama pek inanasım gelmiyor.

BSC Misafiri

26.4.2017 06:34:26

0
Şu oyun bozuntunun mobil platformdaki ücretsiz casual oyunlardan ne farkı var? Ne bir zorluğu ne bir oynanabilirliği yok ama 60 dolara satmayı düşünüyorlar. Dreamcast'teki ve 17-18 senelik Sonic Adventure oyunlarına verilen emeğe ve kalitelerine bakıyorum bir de buna, aralarında büyük uçurum var. Sega ölüden medet ummaya devam ediyor, çok acınası bir durum.

BSC Misafiri

26.4.2017 06:34:09

0
Harika görünüyor, sonic hiç ilgimi çekmiyo ama galiba bu en klasik sonic oyununun 3boyutlu yandan görününlü versiyonu, özellikle o çimlere hasta oldum, çok tatlı ya. Keşke windows 98lerde tanıştığımız marioya da gelse böyle bir şey

HIGHER

26.4.2017 02:13:49

0
sanki pc de normal sonic oyununun grafik modlaması gibi bir şey olmuş bu

uranus666

26.4.2017 00:11:58

0
Genesis te saatlerce Sonic oynadığımı hatırlarım. Şu an yeni diye sunulan oyuna bakıyorum da grafik dışında bir değişim göremiyorum. Diğer tarafta Mario da her oyunda grafiğin yanın oynayışta değişir. Düşman tasarımlarından arka taraf görüntüleri bile aynı.. bir oyunda hiç bir ilerleme olmaz.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Forces ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız