Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Son Intel Extreme Masters Turnuvasını 1 Milyon Kişi Aynı Anda İzledi


    Elektronik spor mücadelelerinin etkisi her geçen gün daha da artıyor. Bu doğrultuda önemli e-spor etkinliklerinden Intel Extreme Masters da yeni bir rekoru geride bıraktı. 14 - 16 Mart tarihleri arasında Katowice'da düzenlenen yeni etkinlik, izleyici sayısıyla rekor kırdı.
 
    Yayınlanan istatistiklere göre geçtiğimiz seneye oranla iki kat daha yüksek miktarda ödülün dağıtıldığı IEM etkinliğini Twitch üzerinden 643 bin kişi izledi. Elde edilen bu veriye Asya'daki TV kanallarının ve diğer kaynakların sayısı eklenince, IEM Katowice'i aynı anda 1 milyon kişinin izlediği belirtiliyor.
 
    Etkinlikte League of Legends, StarCraft II, Hearthstone, Counter Strike: Global Offensive ve FIFA 14 üzerinden ayrı turnuvalar yapıldı. E-spor tarihinde aynı anda izlenme rekoru, 8.5 milyonluk izleyici sayısıyla birlikte League of Legends'in 3. sezon finaline ait.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends dota 2 iem intel extreme masters counter strike heartstone
Portal, Nvidia Shield İçin Android'e Geliyor Seth Killian'ın da Sony'den Ayrıldığı Ortaya Çıktı

emrahcey

25.3.2014 22:47:22

0
Counter Strike: Global Offensive hakkında mesela hemen hemen her akşam 3 veya 4 harita mutlaka oynarım. Hani bazı adamlar var. HeadShot ata ata gidiyor. Yani şöyle bir örnek vereyim. Adamı görmemle AK-47 den bana attığı tek kurşun ile headshot yiyip ölmem bir oluyor. Şimdi Madem bu kadar kral oyuncularımız var. Neden bu arkadaşları bu turnuvalarda kupa alırken göremiyoruz. Hani "hile falan diyen olursa aradan "sen anlamazsın", "ben adamı tanıyorum." gibi güzel savunmalarla güzelce susturuluyorlar. Şimdi insanın aklına bir acaba düşmeden edemiyor. Millet 20-25 frag yaparken harita bitiminde 45-55 frag yaplanlar mı dersiniz artık ? haritalar 15 +15 şeklinde serverlar Türk ping 15-30 arası... genelde herkesin...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız