Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2'de 40 binden fazla oyuncu hileden dolayı banlandı

 
 
Valve tarafından geliştirilen ve yayınlanan oynaması ücretsiz çok oyunculu moba oyunu Dota 2'de 40 binden fazla oyuncu hile kullandığı gerekçesiyle oyundan banlandı. Hilecilere göz açtırmak istemeyen Valve ekibi, Dota istemcisi tarafından dahili olarak kullanılan bir yazılım sayesinde hile kullananlara anında müdahale ettiğini belirtti.
 
Üçüncü taraf yazılımlarla haksız avantaj elde ediliyor
 
 
 
Çeşitli çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda hile kullanımı oldukça yaygın olarak karşımıza çıkıyor. Ekipler bunları engellemek için çeşitli programlar geliştiriyor ve bu sürekli olarak güncelleniyor. Dota 2'de şimdiye kadarki en büyük ban furyası olduğu bildirilen bu yeni duyuru kapsamında 40 bin oyuncu yasaklandı.
 
Bundan sonraki süreçte de Valve, hilecilere göz açtırmayacağını bildiriyor. Umuyoruz ki çevrimiçi oyunlardaki bu hileci dalgası yavaş yavaş azalır ve daha sağlıklı bir rekabet ortamı oyunculara sunulur. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Rol yapma oyunu Throne and Liberty'nin yayıncılığını Amazon üstlendi Steam'de Tomb Raider serisinde yüzde 89'a varan indirim!

gokuba

23.2.2023 13:40:09

0
Oyunu zaten mahvettiler, eski heroları mala çevirerek, ormanda kasmayı filan yok ederek oyuna denge getirebileceklerini sandılar, oyuncuları keyifleri nasıl isterlerse öyle oynamaya iterek iyi bir şey yaptıklarını sandılar, oysa ki dota yı insanlar oyundaki özgürlükten seviyordu, mahvettiler oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız