Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol yapma oyunu Throne and Liberty'nin yayıncılığını Amazon üstlendi

 
 
Amazon Games, NCSOFT tarafından geliştirilen çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Throne and Liberty'nin yayıncılığını üstlendi. Oyun, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Japonya'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun şu anda ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Throne and Liberty, platformlar arası oyun desteğine sahip olacak.
 
Yayın anlaşması konusunda iki taraftan da çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Rol yapma oyunu Throne and Liberty'nin yayıncılığını üstlenen Amazon Games'te başkan yardımcısı olan Christoph Hartmann bir basın açıklamasında anlaşma hakkında şu ifadeleri kullandı: "NCSOFT, popüler ve uzun soluklu çevrimiçi bir proje üzerinde çalışıyor. Bu projeye güveniyoruz. Throne ve Liberty, günümüzün en çok beklenen MMO'ları arasında yer alıyor.
 
Öte yandan yaşayan ve zamanla büyüyen oyunlar yayınlamak, stratejimizin kritik bir parçası olmaya devam ediyor. Dünyanın en yetenekli geliştiricilerinden yüksek kaliteli oyunları sizlere sunmak bizim için çok önem taşıyor." 
 
Diğer taraftan NCSOFT baş geliştirme yetkilisi Moonyoung Choi şunları ekledi: "Amazon Games, yerelleştirme, pazarlama ve topluluk desteği alanlarında kendini kanıtlanmış uzmanlara sahip. Bu yüzden Dünya çapında canlı servis oyunları yayınlamak için en güvenilir ortaklardan biri. Potansiyelimizi ortaya çıkaracağımız Throne and Liberty'nin dinamik, canlı ve sürükleyici dünyasını sizlere sunmak istiyoruz. MMO deneyimini dünyanın dört bir yanındaki oyunculara getirmek için Amazon ile yaptığımız ortaklığa güveniyoruz." 
 
Throne and Liberty, çevrimiçi çok oyunculu rol yapma unsurlarını hikaye odaklı aksiyon ve dövüş türüyle harmanlıyor. Oyunun gidişatı oyuncuların yapacağı hamlelere bağlı olarak değişkenlik gösterecek. Bakalım nasıl bir yapım ortaya çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu web sitesi yazılım uygulama
Resident Evil 4 Remake'in PS VR2 sürümü ücretsiz olarak yayınlanacak Dota 2'de 40 binden fazla oyuncu hileden dolayı banlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amazon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız