Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soldier of Fortune Online Duyuruldu


 
     Soldier of Fortune serisi, bu sefer karşımıza MMO olarak çıkmaya hazırlanıyor. Koreli yapımcı Dragonfly, Activision işbirliğiyle yeni MMO-FPS oyunları Soldier of Fortune Online'ı duyurdu.
 
     Yapılan ilk açıklamalara göre Soldier of Fortune Online, konsollara dayalı olacak ve serinin son çıkan oyunu olan Soldier of Fortune: Payback'i andıracak. Ayrıca açıklamalara göre Soldier of Fortune Online, yepyeni bir grafik motoruyla karşımıza çıkacak ve oyunculara daha gerçekçi bir deneyim sunacak.
 
      Yapımcı Dragonfly'ın izini gördüğümüz daha önceki oyunlara bakacak olursak listede, Quake Wars Online, Soldier Front Online, KARMA: Operation Barbarossa ve Special Force bulunuyor. İsimlerden de anlaşılacağı üzere MMO-FPS piyasasına hakim olan Dragonfly'ın yeni oyununun büyük bir çıkış yapması bekleniyor.
 
       Henüz hangi konsollara çıkacağı açıklanmayan Soldier of Fortune Online için gelen ilk bilgiler bunlar. Bu arada yapılan açıklamaya göre oyunun ilk olarak Kore sunucuları açılacak, ardından ise oyunun Amerika ve Avrupa sunucularının açılması bekleniyor. Ayrıca oyun için yayınlanan ilk resimi aşağıda bulabilirsiniz.(Resimin üzerine tıklayarak resimi büyütebilirsiniz.)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak soldier of fortune soldier of fortune online mmo mmo-fps
Beşinci Nesilden Yeni Bir Pokemon Daha Assassin's Creed Brotherhood Yeni Bilgiler

On.E

13.7.2010 17:55:56

0
Raven Software yapmıyorsa bir umudum yok..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soldier of Fortune Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız