Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Socom 4'te DualShock Desteği de Olacak


 
     Zipper Interactive tarafından geliştirilen Socom 4, Playstation Move ile birlikte tanıtılan oyunlar arasında bulunuyordu. Şu an için Move desteği olan en ciddi oyunlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Yine de geliştirici firma herkesin bir şeyi bilmesini istiyor ki Socom 4, Move ve Navigation Controller'ın yanı sıra Dualshock desteği de sunacak. Bunun nedeni ise firmadan Travis Steiner şu sözlerle açıklanıyor.

     "İlk olarak Socom 4'ü aklımızda DualShock ile tasarladık. Bu oyunu 3 yıl önce tasarlamaya başladığımızda Move henüz ortalıkta bile yoktu. Bu noktanın önemini yeterince vurgulayamam: oyun her iki kontrol aletini de destekleyecek. Ve tekrar söylüyorum Socom 4'ü aklımızda DualShock ile tasarladık"
 
     Burada önemli noktanın oyunun 2 kontrol cihazını da destekleyecek olması olduğunu söyleyen Steiner, Move ile Socom birlikteliğinin hoş bir deneyim sunacağı görüşünde.
 
     Kişisel olarak klasik kontrol cihazlarının bu savaşı kolay kolay kaybetmeyeceği görüşündeyim. Belki de hiç bir zaman onların yerine bir şey geçemeyecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak socom 4 Zipper Interactive sony ps3 tactical shooter
Hydrophobia, 1 GB Altı Olacak ve PS3'e Gelebilir Metroid: Other M ve Sin and Punishment 2 Ertelendi

mumak

24.4.2010 14:09:01

0
bence konsollarda özellikle fps oyunlarında kesinlikle gamepad ın yerini silah şeklinde ve ekran üzerinden etkileşime geçen controller alacaktır.şu an için ateş sağa sola dönme felan bunların haricindeki (yürüme etkileşime geçme) gibi hareketleri neyle sağlarlar bilinmez ama fps lerin içine özellikle konsollar için silah şeklinde controller şart.çünkü gamepad la nişan alma mouse a göre zayıf
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOCOM: Special Forces
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız