Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper: Ghost Warrior Contracts İlk Ekran Görüntüleri ve Kapak Tasarımı

 
Ağustos 2018'de CI Games tarafından resmi olarak duyurulan Sniper: Ghost Warrior Contracts için ilk ekran görüntüleri ve kapak tasarımı Amazon üzerinde ortaya çıktı.
 
Daha önce duyurulduğu üzere, Sniper Ghost Warrior 3'ün açık dünya girişiminden sonra Sniper: Ghost Warrior Contracts daha küçük ortamlara ve kontrat sistemine odaklanacak. Sibirya'da geçecek olan oyunun hikaye modunda görev tabanlı senaryolar bulunacak ve oyuncular ana görevin yanı sıra ikincil görev yaparak ekstra bonuslar da kazanabilecek. Oyuncular görevleri farklı şekillerde bitirmek için görevleri isterse tekrarlayabilecek. Oyun hikaye modu dışında çok oyunculu modlara da sahip olacak.
 
Sniper: Ghost Warrior Contracts PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor ve geçtiğimiz yılki duyuruya göre bu yıl içinde çıkış yapması planlanıyor.
 
Ekran görüntülerine ve kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Journey to the Savage Planet için Yeni Oynanış Videoları GreedFall Eylül'de Çıkacak, Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Queen Hentai

6.6.2019 20:48:39

0
Oyunda kiralık evler olacak mı ? Kontrat falan. 848'in soğuk esprisi. :D

BSC Misafiri

6.6.2019 15:25:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO Dünya’nın en vasat FPS serilerinden biri.
Hayır qanqa 2 oyun gayet gideri olan bir fps idi

BSC Misafiri

6.6.2019 14:13:38

0
Bu grafikler Killzone 3 grafikleri değil mi yaa...

Philipp_Plein

6.6.2019 14:05:52

+2
Dünya’nın en vasat FPS serilerinden biri.

HayvanGenli

6.6.2019 13:44:48

0
Kontrat sistemine odaklanacaklarmış. Ana odakları bu sistem olacaksa tutmaz. Çıkmadan konuşmak tabiki yanlış daha hiç bir şey görmedik ama abi tutmaz. Gerçi oyununun adını Contracts yapmışlar. Geçmiş olsun şimdiden.

porsux

6.6.2019 13:40:02

+1
Ben seviyorum bu seriyi. Zaten tek oyunculu deneyim sunan taktiksel nişancı oyunu sayısı çok az. Açık dünyadan vazgeçmeleri çok doğru bir karar olmuş. Onun yerine bölüm bölüm ilerlediğimiz ama sandbox yapıda, geniş mekan tasarımlarına sahip bir ilerleyiş çok daha iyi olur. İlk oyun öyleydi mesela. Zaten seride en çok sevilen oyunda o diye tahmin ediyorum. Umarım 2. oyundaki, sadece keskin nişancı tüfekleri kullanabilme hatasını tekrarlayıp saçmalamazlar. 3. oyundaki istediğin gibi ilerle mantığını dahada geliştirip sunarlarsa, oyun iyi çıkabilir. Görsel olarak hiçbir zaman çok iddialı olmadı zaten. Bence belli bir seviyenin üstündeler ve bu yeterli. Önemli olan sanat tasarımı ve animasyonlar diye düşünüyorum. Özellikle keskin nişancı tüfeklerinin odak noktası olduğu bir oyunda, silahların, el-kol animasyonlarının çok çeşitli olması gerekiyor. Herşeye rağmen ben bu oyunun duyurulan her yeni üyesine heyecanlanıyorum. Bu sene veya en geç önümüzdeki sene çıkarmaları mantıklı olur. Çünkü 2021'de - eğer ertelenmezse - I.G.I. Origins geliyor ve direk rakibi. Çakışırlarsa iyi satamaz..

Watton1

6.6.2019 13:18:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble SGW3 gibi GTX 1060'la bile oynanmayacak bir oyun olacaksa, PC'ye çıkarmaya zahmet bile etmesinler.Hatta 1 dk ben bunu tweet olarak atayım ki bi güzel yereyim.
yooo ben 6 yıllık cpu'ile full ayarlarda bitirdim gayet oynanıyordu

Babblebabble

6.6.2019 13:08:42

+1
SGW3 gibi GTX 1060'la bile oynanmayacak bir oyun olacaksa, PC'ye çıkarmaya zahmet bile etmesinler.Hatta 1 dk ben bunu tweet olarak atayım ki bi güzel yereyim.

Guest-AEF248198

6.6.2019 13:06:02

+1
Ulan yazmayayım yazmayayım diyorum ama piyasadaki en iyi görselleri olan grafik motorunu kullanıyorsun ama grafiklerin iyi değil, yaptığınız oyunda silahlar en ön plandayken vuruş hissiyatı yok be bari bir kere açın Crysis oynayın da silahla ateş ederken oyuncuya ansıl bir vuruş hissiyatı verdiğini görün yav, elinde müthiş bir malzeme varken ortaya koyduğun hikaye hikaye değil şimdi de yenisini yapıyorsunuz!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız