Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GreedFall Eylül'de Çıkacak, Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Spiders Games, aksiyon rol yapma oyunu GreedFall'un Eylül 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bugün yayınlanan hikaye fragmanı oyunun hikayesi ve geçeceği yer hakkında bilgi veriyor. GreedFall'da topraklarınızı büyük bir hastalıktan kurtarmak ve tedavi arayışı için terk edip büyü, zenginlik gizem ve fantastik yaratıklarla dolu olan bir adaya doğru yola çıkıyorsunuz. Fakat burada da kendinizi istilacı göçmenler ile doğaüstü muhafızlar tarafından korunan yerliler arasında sürekli artan gerilimlerin ortasında buluyorsunuz.
 
Yol boyunca çok sayıda görevde ilerleme kaydedebilir ve başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma şekliniz ve karakterinizi nasıl geliştireceğiniz seçimlerinize bağlıdır ve savaş, diplomasi ya da kandırmadan yararlanabilirsiniz. GreedFall adası yaşayan, sürekli gelişen bir dünyadır. Görünüşte önemsiz gibi duran seçimlerden en önemli siyasi kararlara kadar tüm eylemleriniz süreci etkileyecek ve nihayetinde hikayenizi şekillendirecek. 
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sniper: Ghost Warrior Contracts İlk Ekran Görüntüleri ve Kapak Tasarımı Darksiders: Genesis PS4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için Duyuruldu

BSC Misafiri

6.6.2019 17:43:57

0
Grafikleri beğendim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız