Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 1 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

 
 
Stunlock Studios ve CI Games, V Rising ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin bir milyon adet sattığını duyurdu. V Rising bir hafta önce Steam üzerinden Erken Erişim olarak yayınlanırken, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ise Haziran 2021 piyasaya sürüldü.
 
V Rising, 50 oyuncuya kadar tekli veya co-op modu destekleyen vampir temalı açık dünya hayatta kalma oyunu. V Rising'de, insanlar tarafından yönetilen bir dünyada bir vampir olarak hayatta kalmanız ve bir sonraki Drakula olmak için maceraya atılmanız gerekiyor.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ise taktiksel bir nişancı gizlilik oyunu. CI Games tarafından geliştirilen bu keskin nişancı oyunu Crytek'in CRYENGINE motorunu kullanıyor. 
 
CI Games CEO'su Marek Tyminski satış rakamları hakkında şunları söyledi: "Bu kilometre taşına bir yıldan kısa bir sürede ulaştık. Bu da Underdog Studio'daki ekibin sıkı çalışmasının bir sonucu. Yıllar boyunca seriyi destekleyen sadık hayran kitlemize teşekkür etmek ve bu hedefe ulaşmamıza yardımcı olan tüm yeni oyunculara hoş geldiniz demek istiyoruz.”

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Sniper Ghost Warrior Contracts 2 CI Games
Aksiyon Rol Yapma Oyunu I, the Inquisitor için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Sony, 2025'e Kadar Oyunlarının Yaklaşık Yarısını PC ve Mobil'e Getirmeyi Planlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız