Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sly Cooper: Thieves in Time'ın Fiyatı Daha Uygun

Sly Cooper'ın fiyatının düşük olması oyunun satışlarını arttıracaktır

      Sanzaru Games ve Sony'nin platform ve gizlilik öğeleriyle önplana çıkan oyunu Sly Cooper: Thieves in Time'ın fiyatı beklentilerimizin altında (ilk defa olumlu anlamda kullanıyorum) olacak gibi görünüyor. Normalde 50-60 dolar olması beklenen oyun daha uygun fiyata satışa çıkacak.
 
      Açıklamalara göre oyunun Playstation 3 sürümü 40 dolardan satılacakken, Playstation Vita sürümü ise 30 dolardan satışa çıkacak. Üstelik PS3 sürümünü alanlar oyunlarını PS Vita'larına da ücretsiz olarak indirebilecekler. Bu arada oyun Mart ayında her iki konsol için de satışa çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sly 4 Sly Cooper 4 sly cooper: thieves in time sanzaru games PS3 playstation vita vita Sony SuckerPunch Sly 4 Sly Cooper 4 sly cooper: thieves in time PS3 playstation vita vita Sony SuckerPunch
Dead Rising 2'nin Geliştiricilerinden 2 Yeni Oyun Konami: Yeni Suikoden Duyurusu Düşünmüyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

11.1.2013 00:20:22

0
puppet53 haklısın ancak birde şöyle düşün. Filmde, oyunda çoğunlukla tek kullanımlıktır, oyunları oynar bitirir kenara atarsın.(online oyunları ayrı tutuyorum tabi ki) Ben aynı filmi sinema da izleyenle disk sürümünü izleyenlerin %80 inin farklı kişiler olduğunu düşünüyorum. Filmleri de sinema da izledikten sonra şahsen gidipte diskli sürümünü almam, sonuçta disk sürümüne göre çok çok daha ucuza izlemiş olacağım. Biliyorsunuz ki oyun sektörü film ve müzik sektörünü geçeli çok zaman oldu, paraysa para; her türlü geliyor.

skulz

10.1.2013 19:16:36

0
@S!rJohN Filmlerin DVD, BR çıkmadan önce sinema'dan kazandığını kazanıyor. bir de böyle düşünmek gerek. Oyun fiyatları uygundur anlamında söylemiyorum bunu ama karşılaştırma yanlış bence...

S!rJohN

10.1.2013 18:57:36

0
Daha çok uğraşılan filmler bile 20-30 $ a satılırken oyunların 50-70 $ a satılması saçmalık zaten. Hele hele mobil platformların da el konsollarına rakip olduğu günümüz oyun dünyasında en azından el konsolu oyunları 20-30 $ civarı olmalı.

bloo229

10.1.2013 15:17:15

0
Hep aynı olay. :) 30 dolar US Psn e gelir. Tr Psn de artık fiyat ne olur allah kerim. Yurtdışından almayı düşünüyordum ancak orada da ön sipariş kayda değer bir miktarda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sly Cooper Thieves in Time
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız