Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sanzaru Games Yeni Bir Sly Cooper Geliştirmeyi Düşünmüyor


    İlk başta Sly Cooper oyunlarını The Sly Collection paketinde toplayarak karşımıza çıkan Sanzaru Games, Sly Cooper: Thieves in Time'ın da ana geliştiricisi konumundaydı. En yeni oyunu Sonic Boom: Shattered Crystal olan yapımcı, Facebook sayfasından yayınladığı bir mesajla beraber Sly Cooper hayranlarını bilgilendirdi. Bu mesajda Sanzaru Games yetkilileri, gündemlerinde yeni bir Sly Cooper oyununda çalışmak gibi bir planın olmadığını dile getirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sly 4 Sly Cooper 4 sly cooper: thieves in time sanzaru games PS3 playstation vita vita Sony SuckerPunch Sly 4 Sly Cooper 4 sly cooper: thieves in time PS3 playstation vita vita Sony SuckerPunch
Dragon Age: Inquisition Sınıfları Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey (Video) Windows 7 Kullanıcılarına DirectX 12 Teknolojisi Sunulmayacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2018 13:40:36

0
Sly cooper hayranıyım ve bu oyunu çok beğeniyorum en son thieves in time gördüm ve onun devamını görmedim keşke devamı gelse son sahne çok merak uyandırıcı sly kayboluyor onun devamını öğrenmek istiyorum

Kasatka

15.11.2014 17:25:45

0
Uzuldum. Oysa ki yeni nesile bekledigim oyunlarin en basinda yer aliyordu. Son cikan oyun cok cok cok iyi olmasina ragmen nedense satista 250 bin barajini anca asabilmisti (serinin digerleri 2 milyonu gormus yaptigim arastirmada) Sunu cok ama cok acik soyleyebilirim ki turkce dublajda suana kadar gordugum en iyi dublaja sahip oyundu da diyebilirim. Eger cocugunuz varsa 4-10 arasi kesinlikle edinin derim son cikan oyunu. Ha siz de hala cocukluk kaldiysa sizin icin de bicilmis kaftan. Yani uzun lafin kisasi hakki yenmis, goz ardi edilmis o kadar karmasanin arasinda unutulmus bir cevherdir kendisi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sly Cooper Thieves in Time
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız