Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sly 4 Ortaya Çıktı


 
     Sly Cooper'ın maceraları Playstation 2'nin en iyi oyunları arasında gösteriliyor. PS3'te inFamous adlı serinin de yaratıcıları olan Sucker Punch firmasının imzasını taşıyan Sly serisi, PS2'ye çıkmış üç oyunu ile şu geçtiğimiz günlerde PS3 çıkışını yaptı. HD grafiklere sahip Collection paketinin içerisinden ise Sly hayranlarını sevindirecek bir detay çıktı.
 
     Oyunun ana menüsünde yapımcı isimlerinin de yer verildiği (Credits) kısımda soru işaretleri bulunan bir seçenek gözüküyor. Oyuncular bu soru işaretlerine tıkladığında ise hoş bir sürpriz ile karşılaşmış. Çünkü bu soru işaretleri altında muhtemelen yeni Sly Cooper oyununun da ilk videosu yer alıyor.
 
     Videoda rengarenk bir grafik görüyoruz. Ekrana yakın olan otların arasından ise Sly meşhur silahı ile birlikte çıkıyor. Ve ekranın kararması ile birlikte Sly 4 logosunu da görüyoruz. VG247 sitesi konu ile ilgili Sony'e bir mail atmış. Fakat hala geri dönüş, dolayısı ile video gözükse de resmi bir duyuru bulunmuyor.
 
     Sly 4'ün bu videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sly 4 Sly Cooper 4 PS3 Sony SuckerPunch
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (15 - 20 Kasım) Yeni PS3 Bundle Paketi Ortaya Çıktı

On.E

15.11.2010 20:39:57

0
Avrupa'ya daha çıkmadı yalnız oyun 9 Kasım Amerika çıkışıydı..Valla bu tarz oyunlar güzel oluyor yenilerinin gelmesi güzel..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sly Cooper Thieves in Time
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız