Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slaycation Paradise'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Affordable Acquisition, aksiyon nişancı zombi oyunu Slaycation Paradise'ın 18 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Fiziksel sürümler 23 Eylül'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için yayınlanacak.
 
Galaksinin kalbinde yer alan Slaycation Paradise'daki son teknoloji tesisi, stresten uzaklaşmak isteyenler için harika bir yer. Bir dizi canavarla dolu güzel ve kaotik bu mekanı keşfedin. Endişelerinizi giderin ve etrafınızdaki dünya kuruyup ölürken hayatınızın tadını çıkarın.
 
Klasik pompalı tüfekten alev makinesine, kedi fırlatıcıya, sihirli değneklere ve çok daha fazlasına kadar çeşitli silahları deneyin. Peynir keser gibi düşmanları kesin, biçin ve cephaneliğinize yeni silahlar ekleyin.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Slaycation Paradise
Destroy All Humans! 2: Reprobed için Locations Fragmanı Yayınlandı Disney Dreamlight Valley için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Slaycation Paradise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız