Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skullgirls 2nd Encore Xbox One Versiyonu Süresiz Olarak Ertelendi

 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici Lab Zero Games, Skullgirls 2nd Encore Xbox One versiyonunun 'geliştirme sürecinde ortaya çıkan öngörülemeyen sorunlar ve üretim zorlukları' sebebiyle süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.
 
Switch versiyonunun çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. 22 Ekim'de çıkacak. Oyun şu anda PlayStation 4, PS Vita ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Skullgirls 2nd Encore güzel, hızlı tempolu, iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve oyunculara olağanüstü Karanlık Deco dünyasında acımasız savaşçıların kontrolünü verir. 14 vahşi özgün karakterin her biri eşsiz oyun mekaniği ve bolca kişilik sunar.
 
Skullgirls 2nd Encore, hayranların beğendiği alışıldık ve rekabete dayalı muhteşem bir dövüş oyunudur. Daimi hayranları, tamamen seslendirilmiş hikaye modunu, kapsamlı oyun öğreticilerini ve ünlü Japon oyun müziği bestekarı Michiru Yamane'nin müziklerini çok sevecekler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Death Stranding ‘Connect’ Japonca Fragman Bleeding Edge Windows 10 PC Alfa Testi 24 Ekim'de Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız