Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızıntı: God of War Ragnarok için Yeni DLC Geliştiriliyor! İşte İlk Detaylar

 
 
Santa Monica Studio tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Her ne kadar yönetmen Eric Williams, oyunun çıkışından kısa süre sonra DLC içeriğinin yayınlanmayacağını belirtmiş olsa da Twitter kullanıcısı "The Snitch" şu anda yeni bir ek paketin geliştirildiğini öne sürüyor.
 
Büyük bir DLC geliyor
 
 
 
Daha önce birçok sızıntı içerikle beraber karşımıza çıkan The Snitch, yeni DLC'nin büyük çapta olacağını bildiriyor. Aynı zamanda geliştirme sürecinin yarısından fazlasının da tamamlandığını aktarıyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında yeni ek paketin bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 
Her ne kadar resmi bir onay olmasa da bu tarz sızıntılar genelde doğru çıkabiliyor. Ek olarak yeni genişletme paketinin hikayeyi devam ettireceği ve geliştirmenin ise sorunsuz bir şekilde ilerlediğinden bahsediliyor.
 
Oyuncular tarafından sevilen yapımlardan biri olan God of War: Ragnark geçtiğimiz Şubat ayında 11 milyon satış adedine ulaştmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
ASUS ROG, Gamescom 2023’teki “Never Stop Gaming” Etkinliğinde Yeni Ürünlerini Tanıttı Grime II için İlk Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

27.8.2023 23:39:22

+1
Oyunun kendisi zaten DLC.. Ben de var 14-15. saatte bıktım bıraktım.

BSC Misafiri

27.8.2023 17:25:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE Kimilerine göre bu oyunun kendisi ek paketti ama çıktıktan sonra herkes ağzının payını bir güzel aldı. ??
Ya savunun savunun da körü körüne de savunmayın yazıktır.Babasının firmasıymış gibi bir de herkes ağzının payını aldı diyor. Kimse almadı güzel kardeşim bundan emin olabilirsin. Senin gibi tipler olduğu sürece bu firmalar az emek harcayıp,aynı ürünü ısıtıp üstüne iki yenilik ekleyerek, daha çok yolacaklar milleti. Sen hala savun.

BSC Misafiri

27.8.2023 16:21:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE Kimilerine göre bu oyunun kendisi ek paketti ama çıktıktan sonra herkes ağzının payını bir güzel aldı. ??
Evet oyuna ana boss koymarak, 3-5 kişi ile ragnarok savaşı yaparak verdiler gerçekten...

BSC Misafiri

27.8.2023 16:02:31

0
yani bu nesile yeni bi gow cıksa daha güzel olurdu ama farketmez, bekliyoruz. ancak yukarda bi arkadaşın da yazdıgı gibi insomniac standarını tüm stüdyolarında görmek istiyoruz, xboxa laf ediyolar ama sony 1.partide oldukça az oyun geliştiriyor ve cıkarıyor.

yaratıc1KLAVYE

27.8.2023 09:14:34

+1
Kimilerine göre bu oyunun kendisi ek paketti ama çıktıktan sonra herkes ağzının payını bir güzel aldı. 🤣

BSC Misafiri

27.8.2023 09:13:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Eh paraya ihtiyaç var. Yeni oyun çıkaramıyorlar ne yapsınlar gowu inek gibi sağacaklar
Spiderman 2 çizgi film sanırım.

Persona_6

26.8.2023 22:23:03

+1
Eminim ki bu dlc > tüm xbox külliyatı. Külliyat dediysek forza halo gears işte

David Attenborough

26.8.2023 19:57:11

+1
İlk 3'lemenin adamakıllı bir remake'inin gelmesi lazım. Son oyunlar epey vasat.

BSC Misafiri

26.8.2023 19:00:50

0
Sony’nin başta Santa Monica ve Naughty Dog olmak ğzere hımbıl tembel stüdyoları kırbaçla çalıştırması gerekli. Adamlar 10 senede 1 oyun yapıyorlar ömür geçiyor. İnsomniac bütün Sony stüdyolarına ders olmalı adamlar sürekli üretiyor çalışıyor. Ve oyunlarıda cidden kaliteli. Naught gider multiplayer Last of Us ile uğraşır senelerce bunlar desen zaten 40 yılda 1 bir şey yapıyorlar. Sizi mi bekleyecez arkadaş. Sony sizi mobingle tanıştırsın artık da adam gibi iş yapın tembeller.

BSC Misafiri

26.8.2023 17:25:55

0
Eh paraya ihtiyaç var. Yeni oyun çıkaramıyorlar ne yapsınlar gowu inek gibi sağacaklar
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız