Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sizin Şarkınız Next Car Game'de Çalabilir!

 
     Uzun bir süredir sessiz kalan Next Car Game, müzik yarışmasıyla geri döndü.
 
     Birkaç yıldır geliştirme süreci devam eden Bugbear'ın yeni çarpışmalı yarış oyunu Next Car Game için geçtiğimiz günlerde farklı bir duyuru yapıldı. Bugbear Entertainment, THQ Nordic ve Audiodraft.com ortaklığında gerçekleştirilen yarışmayla birlikte "Rock" ve "Elektronik" kategorisi altında kendi müziklerinizle katılım gösterebileceksiniz. Kazanan şarkı Next Car Game oyununda yer alacak ve sahibine de 3,500 $ ödül verilecek. Dereceye giren diğer 9 katılımcıya ise 1,000 $'lık dereceye girme ödülü verilecek ve yine şarkıları oyun içerisinde yer alacak.
 
     Bu durum aynı zamanda kazananların isimlerini dünya çapında satışı yapılan bir oyun aracılığıyla duyurmasına da olanak tanıyacak. Şayet müzikle uğraşıyorsanız ve Next Car Game'e gideceğini düşündüğünüz işleriniz varsa katılım ve diğer detaylar için başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thexboxhub bugbear flatout next car game derby demolotion race yarış
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın Switch ve PC Emulator Versiyonları Karşılaştırıldı Hori'den Xbox One İçin Klavye ve Mouse

porsux

24.10.2017 00:13:22

+1
Bu oyun çıkmayacak bu gidişle heralde.. Ultimate Carnage'i bir kere daha mı bitireyim napim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Next Car Game
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız