Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sinematik Korku Oyunu Immortality'nin Çıkış Tarihi Ertelendi

 
 
Geliştirici Half Mermaid Productions, IMMORTALITY'yi önceden planlanan 26 Temmuz çıkış tarihinden 30 Ağustos'a erteledi. Oyun Xbox Series, PC (Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden), iOS ve Android (Netflix Games aracılığıyla) için çıkış yapacak.
 
Sam Barlow bir basın açıklamasında erteleme hakkında şunları söyledi: “Marissa Marcel'in çalışmalarının gün yüzüne çıkması yıllar aldı. Deneyimin olabildiğince üst düzey olmasını sağlamak adına oyunun çıkış tarihi ertelemek durumunda kaldık. Oyunu bekleyen herkesin biraz daha beklemesini ve bu karmaşık gizemi araştırmaya devam etmesini umuyoruz: Marissa Marcel'e ne oldu?" 
 
Marissa Marcel bir film yıldızıydı. Üç film yaptı. Ama filmlerin hiçbiri vizyona girmedi. Ardından Marissa Marcel ortadan kayboldu. Her Story'nin yaratıcısı Sam Barlow'dan interaktif bir üçleme.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc IMMORTALITY
Bayonetta 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ilk Haftasında 1 Milyondan Fazla Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
IMMORTALITY
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız