Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Hokko Life'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Wonderscope Games, Hokko Life'ın Erken Erişim'den çıkacağını ve tam sürüm olarak 27 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Fiziksel sürümler de satışa sunulacak. Hokko Life ilk olarak 2 Haziran 2021'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Hokko Life keyifli, yaratıcılık dolu bir topluluk simülasyon oyunu. Hokko kasabasına adım atın ve yeni evinize yerleşmeye başlayın.

Bu sakin köy, onu herkesin seveceği kırsal bir kasabaya dönüştürmeniz için yardımınıza ihtiyaç duyuyor. Çekiç ve boyaları elinize alarak evler tasarlamaya, inşa etmeye ve süslemeye başlayın.
Tozlu atölyede kendinizi meşgul edin ve yaratıcılığınızı konuşturun.
 
Yeni ve harika mobilyalar ve eşyalar oluşturmak için malzemeler craft edin ve bu malzemeleri istediğiniz şekilde birleştirin. Çiçekler toplayın, boyaları birbirine karıştırın ve bunları duvar kağıtları, döşemeler ve kıyafetler tasarlamak için kullanın. Tüm atölye hizmetinizde ve tasarlamakta büyük bir özgürlüğü sahipsiniz. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hokko Life Robert Tatnell PC
Deathverse: Let It Die'ın Çıkış Tarihi Ertelendi Sinematik Macera Oyunu We Are OFK 18 Ağustos'ta Oyuncularla Buluşuyor

BSC Misafiri

2.8.2022 20:36:26

0
Nintendo'nun oyunlarına geliştiricilerin ilgisi artmış herkes benzerini yapıyor hokko animal crosing'e benziyor tem tem de pokemona.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hokko Life
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız