Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sims Medieval ile Efsanevi Görevlere Çıkıyoruz

Krallığınızı ilan edin! Electronic Arts Inc. bugün The Sims Medieval’ın tüm dünyada piyasaya çıktığını duyurdu.
 
     PC/Mac için hazırlanan bu bağımsız seri oyunculara kahramanlar yaratmak, onları görevlere çıkarmak, krallık kurmak ve drama, aşk ve komedi dolu destansı hikayeler anlatmak için gereken araçları veriyor.

     The Sims Medieval ile oyuncuların Sim’lerini farklı çağlarda oynatabileceklerinin altını çizen The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans, “Oyuncularımız yıllardır Sim’lerini farklı bir çağda oynama imkanını talep ediyorlardı, artık bunu ile yapabilecekler. The Sims Medieval özünde The Sims öğelerini barındıran, ama oyunculara yepyeni oyun unsurları sunarak orta çağ hikayeleri anlatma şansı veren, bağımsız bir oyun” diye konuştu.

     Orta Çağ’da geçen oyunda oyuncular çok farklı oynanış şekilleriyle karşılaşacaklar. Oyuncular krallıklarını kurarken şövalye, ozan, büyücü, rahip, demirci ve casus gibi Kahraman Sim’ler yaratabilecekler. Her bir Kahraman Sim’in mesleki hayatı ve karşılaşacağı görevler farklı olacaklar. Diğer oyun öğeleri arasında komşu ülkelerle diplomasi ve elbette orta çağ cezaları da bulunuyor.

     Oyun temel olarak görevler etrafında şekilleniyor – her görev size farklı bir durum sunacak ve o macerada kontrol etmek istediğiniz Kahraman Sim’i seçme şansı verecek. Görevi seçtikten sonra nasıl çözeceğinize ve hangi Kahraman Sim’i kontrol edeceğinizi seçeceksiniz. Örneğin Cadı Geri Döndü görevinde oyuncular hükümdarlarının krallığı ziyaret eden cadıyla evlenmesini sağlayabilecekler. Eğer cadıyı öldürmek isterseniz büyücü, casus veya şövalyeyi seçebileceksiniz. Eğer cadıyla anlaşma yoluna gitmek isterseniz rahip, doktor veya büyücü olabileceksiniz. Tonlarca görev ve birbirinden farklı çözüm yolları sayesinde favori orta çağ hikayelerinizi farklı biçimlerde anlatabilecek, kendi hikayelerinizi yaratabileceksiniz.

     The Sims Medieval’deki görev bazlı oynanıştan kılıçlar, boyunduruklar ve tahtalar gibi orta çağ eşyalarına, karakterlerin sevimli görünüşlerinden rengarenk dünyaya kadar her şey, inandırıcı bir orta çağ dünyası yaratmak üzere tasarlandı. Oyuncular krallıklarına gelen her yeni Kahraman Sim’i, kişilik özellikleri ve kusurlarına kadar ayarlayabilecekler. Oyuncular karakterleriyle yakınlaşacak, onları yalnızca görevlere göndermekle kalmayacak, hastaları iyileştirmek, egzotik mal ticareti yapmak veya zırh dövmek gibi günlük sorumluluklarını da yerine getirecekler.

     The Sims Medieval hakkında daha fazla bilgi için www.info.ea.com veya www.TheSimsMedieval.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
 
                                                                                                       Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Sims Medieval aksiyon macera simülasyon EA
The Witcher 2'nin Sistem Gereksinimleri Belli Oldu One Piece DVD'si de Depremden Etkilendi

BSC Misafiri

26.3.2011 10:39:52

0
inceleme için teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims Medieval
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız