Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity'nin Satışları 2 Milyonu Geçti


    Electronic Arts ve Maxis'in oldukça sorunlu bir şekilde çıkış yapan oyunu SimCity, tüm eleştirilere rağmen satış konusunda çok da kötü gitmiyor. EA yetkilisi Frank Gibeau, yaptığı röportajla birlikte satışlardaki son durumu anlattı.
 
    Röportajda Gibeau, SimCity'nin şimdiye dek 2 milyondan fazla sattığını söyledi. En son geçtiğimiz Mayıs ayında bu sayıyı 1.6 milyon olarak duymuştuk. Söylediği sözlerde Gibeau, halen büyük bir kitlenin oyunu aktif olarak oynadığını ve ilk ayda bu derece ilgiyi beklemediklerinden dolayı sorunların ortaya çıktığını belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
Alice: Otherlands'ın Yolu Yarılandı Dota 2 Turnuvasının Ödülü 2.6 Milyon Doları Aştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.7.2013 00:33:35

0
Aldım 3 gün sonra sattım. İyiki 2. el olarak aldımda zararım olmadı. Bu kadar basit ve dandik oyun olamaz. O kadar sorunu var ki şehri kurarken başınıza hertürlü dert oluyor.

BSC Misafiri

25.7.2013 00:33:31

0
Valla haritası beklediğim gibi olaydı orjinali alacaktım ama affedilmez yapay zeka hataları ve daracık haritasıyla oyun sonunda binayı dikecek yer bulma oyunu olmaktan öteye gidemiyor. Bir sonraki versiyonu en azından eski serilerinde ki gibi olursa kesin alırım valla.

Intouchable

24.7.2013 17:48:28

0
Herkes ilk başta DRM sisteminin kötü olduğunu söylüyordu,şikayet ediyordu.Bende desteklemiyorum fakat çoğu büyük oyun firmalarının yapamadığını yapıp PC platformunda bu satış rakamını yakalamayı başardı EA. İşte satış stratejisi diye buna denir. Tebrikler valla..

AutumnRain

24.7.2013 17:06:02

+1
Almayaydım iyiydi

michael01

24.7.2013 16:03:12

+1
bırakın ya ilgi beklemiyorlarmış o kadar.sonra efendim satışlarımız kötü gidiyor diye ağlıyorsunuz.ilgi fazla olunca da ağlıyorsunuz?amaç ne sizin

dIsAstEr

24.7.2013 15:54:05

+1
"...ilk ayda bu derece ilgiyi beklemediklerinden dolayı sorunların ortaya çıktığını belirtti." Bahane uydurun da mantıklı bir şey uydurun bari.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız