Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sifu için Son İçerik Güncellemesi Yolda: İşte Detaylar

 
 
Geliştirici Sloclap, dövüş aksiyon oyunu Sifu için son içerik güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Oyunun bu son güncellemesi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 7 Eylül tarihinde geliyor. Daha sonraki süreçte bu güncellemenin Switch konsoluna gelmesi planlanıyor.
 
Final güncellemesi bizlere neler sunuyor?
 
 
 
Oyun içerisinde yer alan Arena Modu, güncellemeyle beraber daha da genişliyor ve yeni yerleri ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda yeni güncelleme ile tanıdık düşmanlar, patronlar (boss) ve beklenmedik tipler karşımıza çıkmayı bekliyor. Daha fazla dövüş olanağı sağlayan güncelleme vahşi karşılaşmaları ortaya çıkarıyor. 
 
Son içerik güncellemesi altı dinamik arenayı, 75 heyecan verici meydan okumayı ve bir dizi ek içeriği oyunculara sunuyor. Bunun yanı sıra filmlerden ilham alan kıyafetler, dövüş sanatları becerilerinizin sınırlarını zorlayacak içerikler, ilgi çekici bir yolculuk ve daha fazlası bu güncellemede yer alıyor. Ek olarak reflekslerinizi ve stratejik becerilerinizi test edebileceğiniz zombi benzeri düşmanlar da karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Sifu şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Güncelleme fragamnı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sifu Sloclap üçüncü şahıs aksiyon oyunu Kung Fu
Ad Infinitum Yeni Bir Psikolojik Korku Deneyimi Sunmaya Hazırlanıyor: Tüm Detaylar Yeni GTA 5 Modu Oyundan Çıkarılan Tüm Şarkıları Geri Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sifu
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız