Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Siege Online Duyuruldu

 
     Adını daha önce belki de hiç duymadığınız bir firmadan, yine kendisi hakkında ilk defa bilgi edindiğimiz bir oyun geliyor; Siege Online. Quant Games' in 'Siege', yani kuşatma temasına dayanarak hazırladıkları oyun genel anlamda bir gerçek zamanlı strateji. Ama içerisinde barındığı seviye gelişim sistemi ile de klasik rol yapma elementlerini barındırıyor. Oyun hakkında diğer detaylar ise şöyle:
 
     * Kendine has savaş sistemi ile Siege Online' da başarılı olmanız, ordunuzun pozisyonuna, yaptığınız anlık seçimlere ve stratejinize bağlı. Bazı oyuncuların satranca benzettiği gibi, derin bir taktik gerektirecek.
 
     * Karakterinizini geliştirdiğiniz gibi kalenizi de geliştirebileceksiniz. Ordunuzun eğitimleri ile ilgilenecek, baraka ve silah üretim atölyelerini savaşın şartlarına göre yenileyebileceksiniz.
 
     *İstediğiniz bir toprağı ele geçirip sahibi olabileceksiniz. Elinizde olan toprakların güvenliğini sağlayabileceğiniz gibi, üzerinde üretim yapabilecek, yollar ve binalar inşa edebileceksiniz.
 
     * Tüm bunların yanında avlanma, diplomasi, ticaret ve hatta özel alanlarda PVP (player versus player - oyuncu oyuncuya karşı) yapabileceksiziniz.
 
     Şu anda açık beta testi statüsünde bulunan Siege Online hakkında detaylı bilgi, ekran görüntüleri ve indirme bağlantısı için burayı ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Strateji Online Rpg
Telltale'den Yeni Oyun Duyurusu 2 Eylül'de Dead Rising 2'de Çılgın Bir Evlilik Töreni

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız