Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sid Meier's Pirates, Sid Meier's Civilization VI'ya Geliyor

 
Sid Meier's Civilization VI'nın 22 Ekim'de yayınlanacak yeni ücretsiz içerik güncellemesiyle birlikte oyuna Sid Meier's Pirates konuk oluyor.

Güncelleme Civilization VI'ya Korsan senaryosunu ekleyecek. Dört oyuncuya kadar destekleyecek bu senaryoda her biri benzersiz yeteneklere sahip Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler ve Hoarder gruplarından birini seçerek zafer ve hazine arayışına çıkacaksınız.
 
Bu macerada yolunuza sadece diğer korsanlar çıkmayacak. Bir de İngiliz, İspanyol, Fransız ve Hollandalı deniz kuvvetleriyle uğraşacaksınız. Senaryo, yeni ve güncellenmiş bir görsel tarza ve bu moda özel olarak oluşturulmuş yeni bir haritaya sahip olacak. İsterseniz şansınızı rastgele bir haritada da deneyebileceksiniz.

Güncelleme ayrıca ana oyun için denge ayarlamaları, yapay zeka iyileştirmeleri ve daha fazlasını getirecek.

Firaxis Games'in güncellemeyi tanıttığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Strateji Firaxis Civilization VI
Axiom Verge 2 Önümüzdeki Yılın İlk Yarısına Ertelendi Hearts of Iron IV: Battle for the Bosporus Genişlemesinin Yeni Tanıtım Videosu Türkiye Hakkında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization VI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız