Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shroud of the Avatar'a 3 Milyon Dolarlık Destek


     Ultima serisinin yaratıcısı olan Richard Garriott'ın önderliğindeki bir ekip tarafından geliştirilen Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues'e yapılan maddi desteğin 3 milyon doları geçtiği açıklandı. Oyun için ilk olarak Kickstarter'dan 1,919,275 dolar toplanmıştı. Daha sonra bağışlar resmi site üzerinden devam etmişti.
 
    Oyunun "Release 2" adlı sürümü gelecek hafta yayınlanacak, eğer siz de bu sürümü denemek istiyorsanız 45 dolarlık bir bağış sayesinde amacınıza ulaşabilirsiniz. Özellikle oyun içi eşya satımı konusunda (evlerin fiyatları çılgınlık) büyük eleştirilere maruz kalan oyun, aynı zamanda Ultima serisinin ruhani devamı olması sebebiyle büyük ilgi görüyor.
 
    Single Player Online, Friend Party Online ve Open Play Online gibi oyun modlarına sahip olacak Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues'ın 2014 yılının sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak massively Ultima Richard Garriott Avatar RPG PC
Reset'in Bağış Kampanyası İptal Ediliyormuş Loadout, 44 Milyardan Fazla Kombinasyonla Çıkıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rigby7

19.1.2014 14:38:43

0
45 dolar ne demek lan?2-3 tane oyun alırsın onla.DayZ alpha sürümü ne kadar bu ne kadar.Bide oyuna para yatırıp üstüne yine mi para yatırcaz?Oyun güzel olcak diye düşünüyorum ama böyle aç gözlükle hiç bişi beceremiyecekler.

Faunus

19.1.2014 14:24:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: frivolousam Oyun ici esya satimi derken? oyun ici paradan mi? yoksa gercek para-microtransaction zimbirtisindan mi bahsettiniz? ikincisi sacma olur tabi oyuncu destekli oyuna ama yine sorayim dedim.
Evleri falan satiyorlar oyunda sag yukaridan addons kismina gel bak.

Dictattor

19.1.2014 13:03:14

0
3 Milyon dolar inanılmaz bir rakkam. adamlar varını yoğunu vermiş demek...

frivolousam

19.1.2014 12:53:31

0
Oyun ici esya satimi derken? oyun ici paradan mi? yoksa gercek para-microtransaction zimbirtisindan mi bahsettiniz? ikincisi sacma olur tabi oyuncu destekli oyuna ama yine sorayim dedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız