Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight'ın Eklenti Paketine Bu Videoyla Yakından Bakın


      Zorluğuyla pek çok oyuncuyu kendine bağlayan bağımsız yapım Shovel Knight için yeni bir eklenti paketi uzun süredir geliştirilme aşamasında. Yapımcı ekip bu eklenti paketi için yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
    
       Yayınlanan videoda oyuna eklenecek yeni karakterimizin özel güçlerini ve oyunun yeni içeriklerini görebiliyoruz. Plague of Shadows adlı bu eklenti paketi oyuna yeni yerler, alchemy sistemini ve Challenge modunu ekliyor. Bu içerik bakımından oldukça zengin olan eklenti paketinin oyunun sahiplerine ücretsiz olarak verildiğini belirtelim.
 
       Plague of Shadows'un çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmasa da yapımcı ekip bu eklenti paketinin oyunun kutulu sürümünün çıkışından önce yayınlanacağını söylemişti. Bahsettiğimiz kutulu sürüm ise Ekim ayında raflardaki yerini alacak. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shovel Knight Platform Aksiyon Bağımsız NES
Bethesda Klasikleri GOG'e Geldi Kaçıranlar İçin Tüm Gamescom 2015 Videoları!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız