Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shinobido 2: Tales of the Ninja'nın İlk Videosu


     Tenchu'nun yaratıcısı Acquire tarafından Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan Shinobido 2: Tales of the Ninja'nın ilk videosu yayınlandı. Shinobi ve Tenchu karşımı bir oyun bizi bekliyor.
 
      Playstation 2 için piyasaya çıkan ilk oyundan 6 ay sonra geçen Shinobido 2'de Zen adlı kahramanımız arkadaşlarının ihanetine uğramıştır ve ağır yaralı bir biçimde ölüme terk edilmiştir. Hayatta kalmayı başaran Zen bunun intikamını almak için bir Ninja olarak hayatına devam etmeye karar verir.
 
      Assassination adlı yeni bir özelliğin de bulunacağı oyunumuzda artık aksiyonun yanı sıra gizlilik içinde de düşmanlarımızı öldürebileceğiz. Bunu yaparken de Playstation Vita'nın dokunmatik ekranından da bolca yararlanacağımız söyleniyor.

      Henüz ne zaman piyasaya çıkacağı belli olmayan oyunun ilk videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Grafikler Playstation Vita standartlarının altında görünüyor. Zaten Acquire'in oyunları genellikle grafiksel yönden pek üst düzey olmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Acquire Shinobido VITA Aksiyon Macera Namco Bandai
ModernWarfare3.com'un Sahibi Activision Oldu FF Type-0'nun Kapak Resmine Yakından Bakıyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.9.2011 22:01:44

0
PS Vita'nın grafiksel gücü buysa hiç çıkmasın daha iyi. Nintendo 3ds bile daha kaliteli grefikler veriyor.

BSC Misafiri

8.9.2011 15:30:56

0
Shinobido'ya kesinlikle bir göz atmalısınız. Grafikleri her ne kadar iyi olmasa da duvardan duvara zıplamalar, çatılara çıkmalar vs.. çok keyifli.

rambocuk

8.9.2011 14:28:57

0
quote:

@avatar78 tam aksine standartın gayet üstünde olacak. Fragman tam ekranlı olduğu halde bu kadar iyi bir grafik sağlıyorsa. PS Vita gibi bir ekranda grafik harika olacağı çok belli. Dostum Uncharted ı da tam ekran izledik onla bunun arasında iyi bir fark var bunun grafikleri 3ds ayarında o zaman işe yaramaz Uncharted gibi herhalde sadece sonynin özel oyunları graik olarak harika oalcaksa o zaman ciddi bir sorun bence

rambocuk

8.9.2011 14:23:44

0
Grafiklere ne olmuş böyle sanki 3ds grafiği bu grafiklerle ne oyun satılır ne vita 3ds den grafik farkı olmucaksa para etmez

SineBirYan

8.9.2011 14:22:38

0
@avatar78 tam aksine standartın gayet üstünde olacak. Fragman tam ekranlı olduğu halde bu kadar iyi bir grafik sağlıyorsa. PS Vita gibi bir ekranda grafik harika olacağı çok belli.

avatar78

8.9.2011 13:35:02

0
Vita'nın grafik standartını daha tam olarak anlayamadık ama bunun stardartın altında olacağı apacık belli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shinobido 2: Tales of the Ninja
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız