Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shinji Mikami'den Yeni Hayatta Kalma-Korku Oyunu

Resident Evil serisinin ilk oyunlarına benzeyen bir korku oyunu bizi çok memnun edecektir

     Resident Evil serisi ile gönlümüzde taht kuran daha sonra ise Capcom'dan ayrılan Shinji Mikami korku oyunu severlerin gözünde çok önemli bir yere sahiptir. Resident Evil serisinin ilk oyunlarının tasarımcısı olan Mikami'yi en son Platinum Games bünyesinde Vanquish adlı oyunu geliştirirken iş başında görmüştük.
 
      Daha sonra Tango Gameworks adındaki firmasını kuran Mikami'nin bu stüdyosu kısa bir süre sonra Bethesda tarafından satın alınmıştı. Şimdi Bethesda çatısı altında çalışan Mikami yeni bir hayatta kalma-korku oyunu hazırlıyor. 
 
     Yeni oyununun adının "Codenamed Zwei" olduğunu açıklayan Mikami bu oyunu 2013 yılında piyasaya çıkarmayı hedefliyor.  Bu oyunun içeriği hakkında henüz bir bilgimiz yok, ama korku oyunu olması bile bizi heyecanlandırmaya yetiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shinji Mikami Zwei Tango Gameworks Korku
Oyun Çeviri'den Türkçe Dublajlı Crysis 3 Trailer'ı Project X Zone için Yeni Karakterler Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.4.2012 11:21:36

+1
re falan kalmadı artık. re2 den sonra gerileme sürecine girdiler. yeni amnesia geliyor, kimse geçemeyecek onu.

n0.pRobLem

25.4.2012 10:20:15

0
Ohh çok şükür! Shadow of the Damned projesi de bir korku oyunu olarak başlamış sonra sağolsun dağıtımcı EA baskısı ile "kız arkadaşını kurtaran adam" tabanlı basit bir oyuna dönüştürülmüştü. Bethesda en azından hikaye tabanlı oyun yapan bir firma olduğu için projeye müdahale etmezse güzel birşeyler ortaya çıkar. Hoş, Resident Evil serisine hayat veren de, hayatını alan da Mikami.

Crynet

25.4.2012 10:09:13

0
Hayatta Kalma Oyunlarını Hep Sevmişimdir Ama Şöyle Bizi Hem Korkutup Hemde Hayatta Kalma Mücadelesi verdiğimizi hissetiremiyor.

Serden Geçti

25.4.2012 10:06:59

0
RE 2 nin yerini hiç bir şey tutmadı bende. Umarım bu tarzda güzel bir şey olur. Yoksa piyasada bu platformda abidik gubidik bir ton oyun var...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız