Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: The Awakened Remake için İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
İlk olarak 2006 yılında yayınlanan aksiyon macera bulmaca oyunu Sherlock Holmes The Awakened'in yeniden yapım sürümü için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Frogwares ekibi tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bu remake sürüm 2023'ün ilk çeyreğinde oyunculara sunulacak. Bu yeni ve geliştirilmiş sürümde modern grafikler, oynanış değişiklikleri ve daha fazlası yer alacak.
 
Sherlock Holmes: The Awakened'in Remake sürümü birçok geliştirmeyi içeriyor 
 
 
 
Orijinaline bir noktada sadık kalan ve bunu geliştiren Sherlock Holmes: The Awakened'in remake sürümünde Sherlock Holmes rolünü üstleneceğiz. Temel oyunda olduğu gibi hikaye bizlere sunulacak ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışacağız. Bu oyunda sürekli olarak araştırmalara katılacak, bulmacaları çözmeye çalışacak ve ipuçlarını bir araya getireceğiz.
 
Oyunda hiçbir mantıksal cevabı olmayan sorulara cevap arayacak ve size yaklaşmakta olan deliliğe karşı mücadele etmek zorunda kalacaksınız. 2008'de çıkan oyunun yeniden yapım sürümü olan bu oyun Unreal Engine ile sıfırdan geliştiriliyor. The Awakened remake, modern grafikleri, animasyonları, genişletilmiş bir hikâyeyi, bir sürü yan görevi ve çeşitli oynanış unsurlarını biz oyunculara sunmayı hedefliyor.
 
Sherlock Holmes: The Awakened Remake oynanış fragmanı
 
 
 
1 buçuk dakikaya yakın olan Sherlock Holmes: The Awakened Remake oynanış fragmanında oyun içerisinde yer alan bulmaca mekanikleri, ortamlar, delilleri toplayacağımız ve cevap arayacağımız sistem, karakterlerin yürüyüş animasyonları, ışıklandırma sistemleri, ara sahneler ver daha fazlası yer alıyor.
 
Sherlock Holmes: The Awakened Remake ne zaman çıkıyor? 
 
Oyun Türkçe dahil toplam 15 dili destekliyor ve tek oyunculu bir yapı sergiliyor. Sherlock Holmes: The Awakened, Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
 
İlk oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sherlock Holmes: The Awakened Remake
Football Manager 2023'ün PS5 Konsol Sürümü Ertelendi Macera Oyunu Finding Paradise, Switch ve Mobil Cihazlara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız