Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Chapter One Oynanış Teaser Fragmanı

 
Frogwares, Epic Games Store İlkbahar Vitrin sunumu sırasında Sherlock Holmes: Chapter One için ilk oynanış teaser fragmanını yayınladı.
 
Sherlock Holmes: Chapter One PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için 2021'de çıkacak ve Türkçe altyazı desteği sunacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Efsanesi Seninle Başlıyor!
Sherlock olarak bu açık dünya dedektiflik macerasında verdiğin kararlarla namın yürüyecek. Aldatmaca, şiddet ve çıkarımlar, elinde olan yeteneklerin sadece bazıları. Gizemli yardımcın ve akıl danıştığın arkadaşın Jon da yanında.

İster sorunları çözmek için kaba kuvvet kullan, istersen de aklını kullanarak zaaflarını tespit ettiğin düşmanlarının bir adım önünde ol. Araştırmacı yeteneklerini güçlendirdikçe hangi durumun ne gerektirdiğine karar ver. Geçmişinle yüzleşerek kaderinde yazan efsaneye dönüşme zamanın geldi. 
 
Sherlock, Sherlock Olmadan Önce
Yetişkinliğe geçiş aşamasında genç bir süvari olan Sherlock ile daha önce hiçbir oyunda veya hikâyede olmayan yollarla itibar kazanacaksın. Efsane olmadan önceki genç kibrini ve saflığını hiç görmemiştik. Artık bu zamanları yaşayacaksın.

Küresel Soruşturma
Bir sonraki ipucunun nereden geleceğini asla bilemezsin. Gerçeğin peşinde, ipuçlarını, dedikoduları, kılık değiştirmeyi, etiketleri ve belirlenmiş kanıtları kullanarak şehri keşfet ve aklında sağlam bir dava kur.

Sakinliğini Koru
Silahlar bir yere kadar yardımcı olur, ancak havalı tarzını korumak için yapabileceğin şeyler de var. Düşmanın zaaflarını parlak gözlem yeteneklerinle ortaya çıkar veya ortamın şartlarından faydalanarak düşmanı ellerini kirletmeden alt et.

Farklı Bir Jon
John Watson'dan önce, en yakın ve tek arkadaşın olan farklı bir Jon vardı. Sahiden, kimdi o?

Kararan Bir Gelgit
19 yüzyılda geçen, hareketli ancak cennet hariç her yere benzeyen bir Akdeniz adası. Adalıların geleneklerine bağlı olması ve yabancıları dışlaması senin işini daha da zorlaştırırken, politik yozlaşma ve suçlar tavan yapmış durumda.

Hakikat ve Yalanlar
Her hikâyenin iki yüzü vardır ve gururlu adalılar da farklı bir hakikat ve adalet algısına sahip. Gerçeği ortaya çıkarmanın yarardan çok zararı olup olmadığına karar vermek ve nasıl bir insana dönüşeceğini belirlemek sana kalmış. 

 
Teaser fragman:

Bu haberin bağlantısı
URL
Sherlock Holmes: Chapter One Frogwares açık dünya dedektiflik macera PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Oddworld: Soulstorm Oynanış Fragmanı Street Fighter V'in Son Sezonu 22 Şubat'ta Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metOO93

12.2.2021 14:31:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Türkçe altyazı için frogwares'e teşekkür ederim ama artık farklı IP'ler yapsınlar. Sürekli sherlock holmes oyunlarıyla anılmaya başladılar.
Sinking City yaptılar bir ara ama o da Sherlock Holmes kafasında bir oyundu.

BSC Misafiri

12.2.2021 08:37:35

0
Türkçe altyazı için frogwares'e teşekkür ederim ama artık farklı IP'ler yapsınlar. Sürekli sherlock holmes oyunlarıyla anılmaya başladılar.

cungalam

12.2.2021 08:10:24

0
Sherlock Holmes oyunlarına bayılıyorum. Kitaplarını alıp okumadım, dizisini yarıda bıraktım, filmini hiç beğenmedim ama tüm oyunlarını bir solukta bitirdim. Umarım iyi bir çıkış yakalarlar.

waltran

12.2.2021 07:34:59

0
düğün salonu garsonu kılığında katil bulmaca

1655

12.2.2021 01:59:32

0
''Türkçe altyazı desteği sunacak.'' İşte bu oyun alınır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: Chapter One ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız