Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III'ten 2 Adet Fragman Paylaşıldı

 
Uzun zamandır beklenen Shenmue III'ten 2 adet fragman paylaşıldı. Fragmanlardan birisi yeni ancak diğeri daha önce yayınlanan "A Day in Shenmue" fragmanının Japonca seslendirilmiş hali. Oyunun PlayStation 4 ve PC için 19 Kasım'da çıkması planlanıyor. Bahsi geçen fragmanları ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın.

Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor.

Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor.  
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin İlk Güncellemesi 10 Ekim'de Yayınlanacak Death Stranding 48 Dakikalık Oynanış Videosu

cemecem21

12.9.2019 09:21:09

0
Japonca seslendirme ile ağız-konuşma senkronu daha iyi görünüyor. Onun dışında önceki fragmanlardan çok bir farkı yok(ki zaten biri daha önce yayınlanmış fragman). Ama alıştığımdan mı bilmiyorum, daha güzel görünüyor gözüme. 2A klasmnaında olduğuna inandığım bir oyun için yeterli. Hikaye ne sunacak acaba? Asıl merak ettiğim bu artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız