Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III Lan Di Ekran Görüntüsü

Geliştirici Ys Net, Shenmue III için bir adet yeni ekran görüntüsü paylaştı. Serinin antagonist karakteri Lan Di gösteriliyor.
 
Bu ayın başında duyurulduğu üzere, 9 Mart tarihinde Monako'da düzenlenecek olan MAGIC 2019 etkinliğinde Shenmue III'e adanmış bir sunum yapılacak ve bu sunum esnasında Shenmue III için kapsamlı bir fragman yayınlanacak. Birkaç seçili katılımcı ayrıca özel olarak oynanış videosu görme şansı da yakalayacak ve ayrıca etkinlikte Magic Monaco 2019-özel Shenmue III satışı da yapılacak.
 
Shenmue III PlayStation 4 ve PC (Steam) için 27 Ağustos 2019'da çıkacak. Shenmue III'ten önce serideki önceki oyunları oynamak isteyenler için ilk iki oyunun yenileniş sürümü Shenmue I & II şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
Lan Dı için yayınlanan ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Age of Wonders: Planetfall 6 Ağustos'ta Çıkacak Yakuza: Kiwami PC için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.2.2019 15:35:37

0
Dreamcast zamanında en çok oynamak istediğim oyundu kısmet olmadı. Bu sefer remasterlar var xbox ta oynayacağım (fiyat birz aşağı inince) ama onları oynayınca 3. oyun için ps4 gerekecek :( İnş. ileride . oyunu da xboxa getirirler :)

BSC Misafiri

20.2.2019 06:37:24

0
Bu oyunu alacak kitle belli zaten.

BSC Misafiri

19.2.2019 22:07:09

0
gayet güzel gözüküyor. tarz grafikler..

BSC Misafiri

19.2.2019 20:41:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aman çok etkilendim, dibim düştü... adamlar 3 yıldır, 6 ayda bir lüzumsuz bir ekran görüntüsü yayınlayıp hype yaratmaya çalışıyorlar. Baydı artık...
Hocam adamlar en azından tarih veriyor şu yılda ayda çıkacak diye. Bannerlord'u napacaz? her hafta vidoe paylaşıyorlar ama oyun ne zaman çıkacak belli değil :D

BSC Misafiri

19.2.2019 20:21:37

0
Aman çok etkilendim, dibim düştü... adamlar 3 yıldır, 6 ayda bir lüzumsuz bir ekran görüntüsü yayınlayıp hype yaratmaya çalışıyorlar. Baydı artık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız