Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III Collector's Edition'ın İçeriği Tanıtıldı

 
Uzun süredir beklenen ve uzun süredir yapım aşamasında olan Shenmue III'ün çıkışına az bir zaman kaldı. Oyunun çıkışına az bir süre kalırken video oyun distribütörü Limited Run Games, Dreamcast içeren harika bir PlayStation 4 Collector Edition'ı bir tweetle duyurdu. 
 
Collecters Edition'ın içerisinde ise,  Dreamcast kılıfı, oyunun fiziksel bir kopyası, bazı yamalar ve çıkartmalar, iki taraflı bir ayna ve bir masa lambası ile birlikte geliyor. Ön siparişlerin 9 Eylül'de açılması bekleniyor, ancak henüz bir fiyat açıklanmadı. Shenmue III 19 Kasım'da PlayStation 4 ve PC için çıkması planlanıyor. Oyunun tanıtım yazısı ve bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın.

Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor.

Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Call of Duty: Modern Warfare'in Önümüzdeki Etkinlik Planları Paylaşıldı Korku-Aksiyon Oyunu The Light Keeps Us Safe Erken Erişimden Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız