Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III Çıktı

 
 
Geliştiricilerinin YS Net, Neilo ve YSNET inc. olduğu, yayıncılığını ise Deep Silver ve Shibuya Productions'ın yaptığı Shenmue III uzun bir bekleyişin ardından, bugün PS4 ve PC için yayınlandı. Oyun yayınlandıktan sonra da oyunun gelişim süreci, serinin kökenleri, ilham alınan yerler, Dreamcast'teki sıkıntılı geliştirme süreci ve son oyunun bağış kampanyasında yakaladığı başarıya kadar birçok detay bulunan bir video paylaşıldı.
 
Videoda ise eski Sega başkanı Peter Moore, Shenmue'nun yaratıcısı ve Shenmue III'ün yönetmeni Yu Suzuki ve animasyon yapımcısı Hiroaki Takeuchi gibi isimler görüyoruz.
 
Shenmue'nun ilk oyunu 1999 yılında Dreamcast için geliştirilmişti. Oyunun günümüzde bu kadar övülmesinin sebepleri ise dönemine göre, hatta yer yer günümüze göre bile oldukça fazla ayrıntıya sahip olması, RPG türünün en iyilerinden biri olmasıydı. Dramatik hikayesiyle rakiplerini önünde olan bir yapımdı. Ne yazık ki yanlış kararlar ve şanssızlık gibi faktörlerle 2001 yılında serinin ikinci oyunundan sonra, uzun bir süre yeni oyundan bilgi öğrenememiştik. Yıllar sonra E3 2015 yılında oyundan ilk kez bir şeyler duymuştuk. Oyunun geliştirilmeye başlandığını ancak bağışa ihtiyacı olduğuna dair bir bilgi edinmiştik. Oyun kısa sürede inanılmaz bir bağış başarısına ulaşmıştı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Darksiders: Genesis'in Yeni Fragmanında Yetenekler Tanıtılıyor The Game Awards 2019 Adayları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız