Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Ys Net, Shenmue III'ün çıkış fragmanını yayınladı.

19 Kasım'da PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL, deluxe sürüm 319,00 TL; Epic Games Store'da standart sürüm 209,00 TL ve deluxe sürüm 269,00 TL fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın.
 
Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor.
 
Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor. 
 
Zengin hikaye
Ödüllü oyun yönetmeni Yu Suzuki tarafından yazılan ve yönetilen bu oyunda, babası için adaleti yerine getirmeye çalışan bir gencin sürükleyici hikayesine kapılın.

Yoğun savaş
Gelişmiş dövüş mekanikleri kendi savaş tarzınızı özelleştirmenize ve normal, ileri düzey ve tılsımlı yetenekler kullanarak her defasında mükemmel vuruşu indirmenize imkan tanır.

Büyüleyici karakterler
Yol üzerinde karşılaştığınız kişilerle konuşmak için biraz zaman ayırın. Yolculuğunuzda size yardımcı olacak birkaç ipucunu ortaya çıkarabilirsiniz. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
İngilizce 
 
 
Japonca 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
The Witcher Dizisinden Yeni Görseller Steam'in Oyun Öneri Sistemi Artık Daha İyi Çalışıyor

deliliktir

14.11.2019 18:22:57

0
Şu müzik baştan beni kendine çekiyor. Umarım hikaye beklentileri karşılar. Optimizasyon da kötü olmazsa mekanikler vs. de kabul edilebilir. Ki demo'da da kötü durmuyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız