Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Tomb Raider PC Portunu Nixxes Software Üstlenecek

 
   Yayıncı Square Enix, Eidos Montreal liderliğinde geliştirilen Shadow of the Tomb Raider'ın PC versiyonu portunu Nixxes Software'ın üstleneceğini açıkladı.
 
   Nixxes Software daha öncesinde Rise of the Tomb Raider ve Deus Ex: Mankind Divided PC portlarını da üstlenmişti.
 
   Square Enix ayrıca Nixxes Software'ın Shadow of the Tomb Raider'ın PC versiyonu için Nvidia ile birlikte çalışacağını da açıkladı. Belirtilene göre, Nvidia işbirliği oyunda PC platformunun gelişmiş oyun özelliklerini genişletecek ve özellikle GeForce 10 serisinin performans avantajlarını en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olacak.
 
   Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Shadow of the Tomb Raider'da, Lara ölümcül bir ormanda hayatta kalmak, korkunç mezarların üstesinden gelmek ve hayatının en kara gününden aydınlığa çıkmak zorunda. Dünyayı Maya Kıyametinden kurtarmak için zamanla yarışan Lara bu macerada çelikleşerek Tomb Raider'a dönüşüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider Square Enix
Origin Access'e Sekiz Yeni Oyun Eklendi Nintendo 3DS için Oyun Geliştirilmeye Devam Edilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2018 17:36:33

0
Oyunları orjinal almak yerine korsan indiriyorsunuz hiç boşuna Türkçe yok ameriganin oyunu bunlar diye teori üretmeyin oyun almadıkça aral gibi aç firmalar ve böyle çökmüş bir ekonomi oldukça kolay kolay gelmez sony var bir tek

BSC Misafiri

1.5.2018 00:14:04

+2
Amerikan lobisi türkler oyun oynayamasın diye fiyatlarla oynuyor,dillere türkçe ekletmiyor,büyük resmi görün arkadaşlar.Çünkü 80milyonluk ülkede oyunların 10bin satılması ile hiç alakası yok.

Bugra4129

30.4.2018 20:38:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: seyid42 İngilizce Fransızca İtalyanca Almanca İspanyolca Korece Lehçe Brezilya Portekizcesi Rusça Basitleştirilmiş Çince Geleneksel Çince Arapça TÜRKÇE YOK ! Shadow of Tomb Raider Destekleyen Diller
Almayız,aldırmayız kardeşim olur biter.

BSC Misafiri

30.4.2018 20:23:29

0
O fiyattan sonra umrumda değil

seyid42

30.4.2018 17:41:23

0
İngilizce Fransızca İtalyanca Almanca İspanyolca Korece Lehçe Brezilya Portekizcesi Rusça Basitleştirilmiş Çince Geleneksel Çince Arapça TÜRKÇE YOK ! Shadow of Tomb Raider Destekleyen Diller

seyid42

30.4.2018 17:32:10

0
İngilizce Fransızca İtalyanca Almanca İspanyolca Korece Lehçe Brezilya Portekizcesi Rusça Basitleştirilmiş Çince Geleneksel Çince Arapça TÜRKÇE YOK !

BSC Misafiri

30.4.2018 15:51:25

0
Mankind divided yeni bitirdim.Ps plus ile vermişti Sony.Oyun sürekli düşük fpste çalışıyormuş gibi hissetiriyordu.Rise of the tomb raider ı pc de önsipariş ile alıp çıktığı gibi oynamıştım.Cutscenelerde frame drop desem az kalıcak,bildiğin kesilmeler oluyordu.

Babblebabble

30.4.2018 07:18:34

0
DXMD gerçekten kötüydü arayüz, menü, kontrol açısından PS oyunu gibi hissettirdi hep.Oyunun kendisine bir şey demiyorum da... Rise of TTR’ı denemedim ama var umarım iyidir.

oguzhan90

30.4.2018 01:44:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Shadow of the tomb raider ın pc portu başarısızdı.Mankind divided konsollardada sıkıntılıydı.Büyük ihtimal oyun pc de performans sorunlarıyla gelicek.
Shadow of the Tomb Raider derken Rise'ı kastediyorsun sanırım, şahsen PC portunda hiçbir sorunla karşılaşmadım, başarısızdı derken neresi başarısızdı belirtebilir misin? Deus Ex Mankind Divided konsollarda ilk başlarda sıkıntılıydı, özellikle Praque bölümlerinde, şuan çoğunlukla toparlandı ama hala Prague'lı bölümlerde frame düşmeleri yaşanıyor, sanırım level design'la alakalı bir sorun var ve çözülemez bir sorun. Dediğinize kısmen katılıyorum, SotTR kesinlikle çıkışında sorunlar yaşayacak neredeyse şu sıra her yeni oyun çıkışı gibi, ama PC bakımından çok sorunlu olacağını düşünmüyorum, aynı oyun motorunu kullanıyor ve Rise'la birbirine yakın oyunlar çoğu açıdan. Yani başta ufak sorunlar olacak ama kısa zamanda sorunlar çözülecektir. Burada asıl önemli konu, artık her oyunun çıkışının baştan savma yapılması, neredeyse her firma "hele bir çıkaralım da yamalarız" diyip, satın alıp hemen oynamak istediğim oyunu bazen 20 gb'lara varan ilk gün yamalarını indirmek zorunda bırakıyor ve can sıkıyor; hatta bazen o 20 gb'a rağmen oyun düzelmiyor bile... Bunun hakkında son kullanıcı olarak toplu bir tepki vermemiz gerekiyor her firmaya. Bunu burada belirtmemin nedeni, sanki tek bir firma sıkıntılı gibi bir yaklaşımla yorumlar görmemden kaynaklanıyor, aslında neredeyse her oyun firması şuan bu konuda net hatalı, ve hatalarını düzeltmek için bir çaba içinde de değiller, dayamışlar sırtlarını internete, "nasıl olsa en nihayetinde düzeltiriz(!)". Ve can sıkmaya devam ediyor bu olay...

mehmetalpertr

30.4.2018 01:19:24

0
Shadow Of The Tomb Raider daha çıkmadı ki ? Nasıl kötü olsun ? Rise Of The Tomb Raider olmasın o ?

BSC Misafiri

29.4.2018 23:15:15

+2
Shadow of the tomb raider ın pc portu başarısızdı.Mankind divided konsollardada sıkıntılıydı.Büyük ihtimal oyun pc de performans sorunlarıyla gelicek.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Tomb Raider
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız