Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Tomb Raider E3 2018 Fragmanı

 
 
   Square Enix ve Eidos Montreal Microsof'un E3 2018 basın konferansı esnasında Shadow of the Tomb Raider için yeni bir fragman yayınladı.
 

Lara Croft'un Tomb Raider olduğu, hayatının dönüm noktasını deneyimleyin. Lara, Shadow of the Tomb Raider'da ölümcül bir ormanın ustası olmalı, korkutucu mezarların üstesinden gelmeli ve en kötü anlarda umudunu kaybetmemeli. Lara Croft dünyayı Maya kıyametinden kurtarmaya çalışırken en sonunda kaderindeki Tomb Raider olmak zorunda.
 
Dünyadaki en ölümcül yerde hayatta kalın ve başarıya ulaşın – Hayatta kalmak için amansız ormanın ustası olun. Yarıklar ve derin tünel yapılarının olduğu su altındaki ortamları keşfedin.
 
Ormanla bütünleşin – Silah ve sayı olarak ondan üstünler. Lara ormanı kendi avantajına kullanmalı. Bir anda saldırıp jaguar gibi kaybolmalı, çamuru kamuflaj olarak kullanmalı ve karışıklık çıkarmak için düşmanlarına korku salmalı.
 
Karanlık ve acımasız mezarları keşfedin – Mezarlar hiç olmadığı kadar korkutucu, ulaşmak için özel teknikler gerekiyor, ulaştığınızda ise ölümcül bulmacalarla karşılaşacaksınız.
 
Yaşayan tarihi aralayın – Gizli bir şehri ve Tomb Raider oyunlarında şu ana kadarki en büyük merkez alanını keşfedin.

 
   Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider Square Enix
The Division 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu, Oynanış Videosu Yayınlandı Devil May Cry 5 PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vollkan59

12.6.2018 05:57:38

+1
Yazık bu oyunu salla gitsin yapmışlar uğraşılmamış, Lara nın halini hiç beğenmedim, bir yer dışında o da malum ::))

***Respect***

11.6.2018 12:13:06

0
Grafikler daha iyi ancak renk paleti ve ışıklandırma rezalet. Resmen çizgi film gibi olmuş. Lara’nın yüzü çok kötü görünüyor, önceki iki oyunla alakası yok aval aval bakıyor. En kötüsü de Lara kaslanmış erkek gibi olmuş, omuzları biraz daha zorlasalar Lebron James olacakmış.

BSC Misafiri

11.6.2018 11:01:25

0
Gidip şimdi Definite Edition'u Oynasanız bile sırıtmıyorken Grafiklerin neyini beğenmediniz ben onu anlamadım..

Metal-Gear

11.6.2018 05:11:03

0
Ben beğendim bir önceki ile aynı olsa gene iyi, güzeldi sonuç olarak. Grafikler aynı aslında beyler, hatta bazı şeyler daha iyi bile görünebilir oynarken. Bu trailer'da dikkatinizi çektiyse oyun içi sahneleri serbest kamera ile çekip fragman yapmışlar, o yüzden aksiyon esnasında falan yüz ifadeleri ara sahnelerdeki kadar detaylı durmuyor, bu sebeple sanki öncekine göre düşüş var izlenimi veriyor ama aslına bakarsanız bir tık daha bile iyi şu hali, olması gerekenin altında değil en azından.

BSC Misafiri

11.6.2018 02:48:32

0
anladığım kadarıyla gizliliğe daha çok önem verecek bir oyun olacak.

DiyarDilimPırasa

11.6.2018 01:30:27

0
Evet, dediginiz garfik durumu benim de dikkatimi çekti. Bakalım cıksın da bir oyun, grafik karşılaştırması da yaparlar zaten.

kataaay

11.6.2018 01:23:24

0
Yani tekrara düşmüştü evet. Hikaye olarak da zayıftı ama bana en garip gelen oyun görsel olarak zayıf gözüktü bana. Umalım da bizi bu değişiklik şaşırtır.

DiyarDilimPırasa

11.6.2018 01:20:59

0
2. Oyun aynı diye çok eleştirildi. Belki dediginiz şey olumlu bir katkı yapar oyuna. Hoş aynı gozukuyor gene.

kataaay

11.6.2018 01:08:14

+1
Oynanış görmek lazım nedense bana oyun patlayacak gibi geliyor. İlk oyun çok başarılıydı, ikinci de başarılı sayılırdı ama bu oyunu Crystal Dynamics'in geliştirmiyor oluşu çok büyük şüphe uyandırıyor bende.

dggryd

11.6.2018 00:50:00

0
bir önceki oyunu iki kere bitirip tüm dlcleriyle oynadım buda çıksın 100tlnin altına düşünce alırım :D ne yapalım dolar 5e gidiyor :) gerçi ps4 kırıldı ama :)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Tomb Raider
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız