Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Colossus Filminin Yazarı Belli Oldu

Shadow of the Colossus duygu dolu bir oyundu

     Playstation 2 döneminde piyasaya çıkan ve çok büyük beğeni toplayan Shadow of the Colossus'un filminin yapılacağı geçen yıl açıklanmıştı. Sony, Shadow of the Colossus'un filminin yönetmeninin Chronicle adlı filmden tanıdığımız Josh Trank olacağını da açıklamıştı.
 
    Şimdi ise Shadow of the Colossus'un filminin yazarı da belli oldu. Hanna filmin de yazarlığını yapan Seth Lochhead bu efsanevi oyunun yazarı olacak. Böylesine farklı bir dünyaya ve atmosfere sahip bir oyunun filminin senaryosunu yazmak da zor olacaktır. Şimdiden kolay gelsin diyelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Team ICO ICO Shadow of the Colossus Aksiyon macera Sony
Pokemon X&Y'nin Efsanevi Pokemonları Açıklandı 'The Seven Wonders of Crysis 3'ten 3. Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

omeriyibas

10.1.2013 18:24:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dinosaurborn

bir filmin vasat olması senaristin değil, %90 yönetmenin ve %10 oyuncuların suçudur. sinemayı da biz mi öğreticez aaaaa.
senaristle yöntmeni bir tutmamak gerek,önce senaryo gelir sonra yönetnmen şekillendirir, dolayısıyla eğer senaryo kötü ise en iyi yönetmende gelse iyi bir film ortaya çıkmaz...

S.P.E.C.I.A.L.

10.1.2013 15:08:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dinosaurborn Orijinalden alıntı: Prequel Hanna vasattı..bir filmin vasat olması senaristin değil, %90 yönetmenin ve %10 oyuncuların suçudur. sinemayı da biz mi öğreticez aaaaa.
Şaka mı? Millet senarist isminin yönetmenin önüne koyulup koyulmamasını tartışıyor sen ne diyorsun.

Dinosaurborn

10.1.2013 03:48:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel Hanna vasattı..
bir filmin vasat olması senaristin değil, %90 yönetmenin ve %10 oyuncuların suçudur. sinemayı da biz mi öğreticez aaaaa.

S.P.E.C.I.A.L.

10.1.2013 02:59:22

0
Hanna vasattı..

omeriyibas

9.1.2013 23:16:36

0
oyun filmleride film oyunları gibi az bütçeyle ve aceleyle sırf fanatik toplamak maksatlı yapılıyor, dolasıyla kötü yapıtlar ortaya çıkıyor, bu yüzden bu projeyede fazla umutlanamamak gerek....

I-C-O

9.1.2013 22:59:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: ay_could I-C-O umarım haklı çıkarsın ama ben senin gibi düşünmüyorum. Bu efsanevi oyunun atmosferini oluşturmak aceleye getirilmeyecek ustalık isteyen bir iş ve Seth Lochhead'den daha fazla tecrübeli kişilerin özellikle fantastik dünyaya adım atmış bir yazarın ele almasını isterdim. Ama umarım yanılırım.
İnşallah. Eğer iyi iş çıkaramayacaklarsa bu efsaneye kötü bir leke olarak sürülür. Ama nasıl film olacak çok merak ediyorum. Pek konuşma vs olmaması gerekir.

ay_could

9.1.2013 21:24:29

0
I-C-O umarım haklı çıkarsın ama ben senin gibi düşünmüyorum. Bu efsanevi oyunun atmosferini oluşturmak aceleye getirilmeyecek ustalık isteyen bir iş ve Seth Lochhead'den daha fazla tecrübeli kişilerin özellikle fantastik dünyaya adım atmış bir yazarın ele almasını isterdim. Ama umarım yanılırım.

I-C-O

9.1.2013 20:12:01

-1
Film nasıl olacak, çok merak ediyorum. O umutsuzluğun atmosferini verebilecekler mi? Birbirinden ihtişamlı dev kolosusları yapabilecekler mi? Oyunda konuşma yoktu. Daha doğrusu vardı ama gerçekte olmayan bir dildi ve çok nadir konuşuyorlardı. Tıpkı ICO gibi. Batırmayacaklarına inanıyorum. Bu efsane oyuna ancak efsane film yakışır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ICO & Shadow of the Colossus Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız